Az 'Attack on Titan' rajongóit felpörgetik, mivel az 'Attack on Titan' élőszereplős film főszerepét leadták, és az 'elhagyott' világ forgatási helyszíneit is megerősítették!

A produkciós stúdió a közelmúltban bejelentette, hogy ki lesz a főszereplő az Attack On Titan című élőszereplős filmben. Haruma Miura, akit Shota Kazehayaként ismernek az élőszereplős „Kimi No Todoke” című filmben az animerajongók, a megasláger manga és anime főszerepét fogja játszani. Miura a tavalyi Űrkalóz Harlock kapitány című filmben is megszólaltatta Yamát. Bár a „főszereplő” kifejezés kissé kétértelmű, várható, de nem erősítették meg, hogy ő lesz az, aki Eren Jaegert alakítja a „Támadás a titán ellen” élőszereplős filmben.Az Anime News Network arról is beszámol, hogy Haruma Miura a nyár elején kezdi meg a projekt forgatását a Hashima-szigeten vagy Gunkanjimán ('Battleship Island'), a szigeten, amely világszerte ismert romos épületeiről.

Az Anime News Network arról is beszámolt, hogy a „Támadás a titán ellen” élőszereplős film munkatársai között lesz Yoshiyuki Sadamoto illusztrátor és tervező (Evangelion, Royal Space Force – Honnêamise szárnyai, A lány, aki átugrott az időn, Nyári háborúk). Sadamoto az élőszereplős film karaktereit Takayuki Takeya anime-/játéktervezővel (Final Fantasy VII: Advent Children mecha/jelmezek/lények, Tekken: Blood Vengeance's Devil Kazuya/Devil Jin) és Kouji Tajima (Harlock kapitány) koncepciótervezővel tervezi. Les Miserables, Total Recall remake, Dragon Age, Garo).