A „Szerelem és időjárás előrejelzése” 6. epizódjában Lee Si Woo (Song Kang) és Jin Ha Kyung (Park Min Young) családi ügyeikkel szembesül, míg Chae Yu Jin (Yura) meggondolta magát, és nem regisztrálta házasságát. Han Ki Jun (Yoon Park).

'A szerelem és az időjárás előrejelzése' 6. rész: Lee Si Woo felfedi Jin Ha Kyung titkait

Jin Ha Kyung óvakodni kezd Lee Si Woo titkától, miután összefutott vele egy motelben. Az újonc előrejelző viszont féltékeny lesz arra a figyelemre, amelyet főnöke Um Dong Han-ra (Lee Sung Wook) fordít.

Park Min Young, Song Kang(Fotó: JTBC hivatalos Instagram)
Park Min Young, Song Kang

Lee Si Woo mesél Ha Kyungnak az apjáról, és ő volt az oka annak, hogy eljött a motelbe. A rendező már ismerte a fiatal előrejelző családi hátterét.Eközben másnap Lee Si Woo apja meglátogatta Jin Ha Kyungot, és pénzt kért. Megdöbbentette, hogy tudott a fiával való kapcsolatáról.

Véletlenül meglátta a házaspárt a motelben, és úgy döntött, hogy csalinak használja, ha nem tud pénzt kapni tőle.

Chae Yu Jin vissza akarja szorítani Han Ki Jun házassági bejegyzését

Han Ki Jun nehezen tudta elvégezni a neki kijelölt oszlopot. Órákig keresett ihletet, de nem sikerült.

Kétségbeesés érte, és segítségül hívta Jin Ha Kyungot, hogy kitaláljon egy jó darabot.

Yoon Park(Fotó: JTBC hivatalos Instagram)

Sajnos hiába kapott dicséretet főnökétől a jól végzett munkáért, az teljesen más volt, mint a magánélete.

Han Ki Jun elment Yu Jinhez. Házasságuk bejegyzésére kérdezett rá, ami feltétele annak, hogy hitelt kérjenek és új lakóhelyet keressenek.

Lány(Fotó: JTBC hivatalos Instagram)

AKÁR EZ IS TETSZHET: „Fiatalkorúak igazságszolgáltatása” 1–5. rész, áttekintés: Kim Hye Soo, Kim Moo Yeol, Lee Sung Min méltósággal áll a fiatalkorú elkövetők előtt

Megdöbbent, amikor Yu Jin megemlítette, hogy még nem akarja regisztrálni a házasságukat. Bár nem magyarázta meg, miért, Han Ki Jun elveszettnek és csalódottnak érezte magát a szomorú hír miatt.

Jin Ha Kyung Lee Si Woo-val akar élni

Jin Ha Kyung még mindig Lee Si Woo apjára gondolt. Nem akart nyomást gyakorolni a fiatal előrejelzőre, és nem merte megbántani az apjával kapcsolatos érzéseit. Si Woo lihegve jött oda hozzá, miután elszaladt, hogy elmondja neki a vészhelyzetet a házukban.

Park Min Young(Fotó: JTBC hivatalos Instagram)
Park Min Young

Jin Ha Kyung édesanyját betegsége miatt kórházba szállították. Eleinte tétovázott, hogy otthagyja a munkáját, de Um Dong Han-nak és csapatának köszönhetően figyelemmel kísérhették az időjárást, és elvégezhették az irodai feladatokat igazgatójuk nevében, aki az anyja otthoni gondozásával volt elfoglalva.

Lee Si Woo találkozott az apjával, és utoljára pénzt adott neki, és megkérte, hogy ne zaklassa tovább. Meglepve hallotta, hogy az apja meglátogatta Ha Kyungot, és pénzt kért.

Song Kang, Park Min Young(Fotó: JTBC hivatalos Instagram)
Song Kang, Park Min Young

Azonnal Ha Kyunghoz ment, és bocsánatot kért apja hozzáállásáért. Másrészt Ha Kyung Si Woo-val ebédelt a lakásában, és beszélt múltbeli problémáiról, amelyek traumákat okoztak neki.

Hogy megnyugtassa magát, a fiatal előrejelző megígérte neki, hogy más lesz, mint azok, akik a múltban bántották. Meglepődött, amikor Jin Ha Kyung megkérte, hogy éljen vele.

HA HIÁNYOLTÁL:'A szerelem és az időjárás előrejelzése' 5. rész: Song Kang, Park Min Young megpróbálja elrejteni kapcsolatukat

Mi a véleményed a „Szerelem és időjárás előrejelzése” 6. epizódról? Ossza meg velünk észrevételeit!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.