Az ügetés szerelmesei Shin Bo Ra féltékenykedni kezdett Jung Eun Ji-re, aki minden jogos képesítés nélkül lépett be a társaságba.

4-énthepizód a KBS 2TV hétfő/keddi „Lovers of Trot” című drámájának július 1-jén adásbanutca, Choi Choon Hee-t (Jung Eun Ji alakítja) megalázták egy céges vacsorán.

Ezen a napon Na Pil Nyuh (Shin Bo Ra alakításában) azt mondta Choi Choon Hee-nek: „Nem végzettséggel érkeztél, tehát nincsenek tényleges kollégáid”. Ekkor Jo Geun Woo (akit Shin Sung Rok alakít) azzal védte őt, hogy ő is olyan személy, aki képesítés nélkül lépett be, tehát kollégák.

Na Pil Nyuh egyáltalán nem volt boldog, és alkoholt adott hasmenés elleni gyógyszerrel, de Jo Geun Woo ezt megfogta, és Na Pil Nyuh-val együtt adta az alkoholt gyógyszerrel.Emiatt Na Pil Nyuhnak egy ideig a fürdőszobában kellett maradnia, és vicces helyzetet rajzolt ki.

Eközben a 'Lovers of Trot' egy zseniális zenészről, Jang Joon Hyunról szól (akit Ji Hyun Woo alakít), aki utálja az ügetést, és egy törekvő ügetés énekesnőről, Choi Choon Hee-ről (akit Jung Eun Ji alakít), miközben különféle események történnek, mivel ez egy romantikus vígjáték. .