A 'Szépség születése' Han Ye Seul ismét a reflektorfénybe kerül, hiszen egy szépség, aki egy étkezési jelenetet forgat.

7-énthepizód az SBS hétvégi dráma „Birth of a Beauty” című adásában november 22-énnd, Sara (akit Han Ye Seul alakít) olyan jeleneteket forgatott, amelyekben féktelenül evett.

A 'Birth of a Beauty' ezen epizódjában Han Tae Hee (Jo Sang Wook) vacsorával vendégelte meg Sarát. Sara ezt megelőzően rendkívül ideges volt. Rájött, hogy Lee Gang Joon (Jung Kyuh Woon) a múltban a pénz miatt vette feleségül. Ez felzaklatta, és ezt hallva bement a házába, és hatalmas rendetlenséget teremtett.Utána Sara sietve kiürített két tál rizst. Az éttermek vásárlóit lenyűgözte Sara szépsége, és nem tudták megállni, hogy ne nézzenek rá. Különösen a középiskolás lányok kezdték nézni Sarát, és azt mondták: 'Egy evő szépség szépsége.'

Az epizód online adása után Sara karaktere sok figyelmet keltett, mint a szépség, aki eszik.

Eközben az SBS hétvégi drámájában, a 'Szépség születése' című sorozatban a főszereplő Sa Geum Ran látható, aki megpróbálja megváltoztatni a megjelenését, hogy megmentse az életét. Elmegy Han Tae Hee-hez (Jo Sang Wook), aki segít neki plasztikai műtéten átesni, hogy a gyönyörű Sarává változzon (Han Ye Seul alakítja).