A várva várt romantikus vígjáték-drámasorozat, a „Hometown Cha-cha-cha” az „Oh My Venus” színésznővel a főszerepben. Shin Min Ah , 'Üzembe helyezés'Kim Seon Ho, és színész Lee Sang Yi napokkal a premier előtt kiadta első epizód előzetesét.

A „Hometown Cha-cha-cha” első epizódjának előzetese a két főszereplő szokatlan, de mosolygerjesztő első találkozását mutatta be, ami felkeltette a potenciális rajongók és a nézők várakozását és izgalmát.

Shin Min Ah és Kim Seon Ho furcsa első találkozása a „Hometown Cha-cha-cha”-ban

A tvN műsorszolgáltató közzétette az első epizód előzetesét, amely bemutatta Shin Min Ah és Kim Seon Ho szokatlan, mégis furcsa kapcsolatának kezdetét a hamarosan megjelenő „Hometown Cha-cha-cha” rom-com drámában.Szülőváros Cha-Cha-Cha(Fotó: tvN hivatalos Instagram)

A pragmatikus és karizmatikus szöuli fogorvos, Yoon Hye Jin a furcsa és békés tengerparti faluba, Gongjinbe költözik, ahol korábbi életmódja sokban különbözik az ismeretlen helytől.

A posztervideó előzetesében Yoon Hye Jin és Hong Doo Sik, akiket Shin Min Ah és Kim Seon Ho színészek alakítanak, véletlenül találkoznak egymással a tengerparton.

(Fotó: tvN)

Hong Doo Sik bosszúsága ellenére egy kis erővel átnyújtja saját papucsát Yoon Hye Jinnek, aki egy lenyűgöző tűsarkú cipőt visel a tengerparton, amitől szüntelenül elmerül.

HA HIÁNYOLTÁL: A 'Hometown Cha-cha-cha' kulisszák mögötti fotókat mutat be Shin Min Ah, Kim Seon Ho, Lee Sang Yi és az új dráma kulcspontjának megosztásával

Ezzel Hye Jin üldözőbe veszi az ismeretlen férfit, hogy rákérdezzen a személyes adataira. De legnagyobb megdöbbenésére a férfi csak a fogorvos idegeire megy azzal, hogy azt mondja neki, hogy ő „olyan típusú ember, aki kicsit tudatlan”.

(Fotó: tvN)

A következő jelenetben Doo Sik átad Hye Jinnek egy joghurtos italt. Hirtelen gesztusváltása felerősítette a kíváncsiságot az ő és a lány kapcsolatának alakulása iránt a drámában.

Kettejük tagadhatatlan kémiáján és szinkronizálásán kívül a Gongjin falusiak, akik üdvözlik Yoon Hye Jint szerény tengerparti falujukban, szintén színesítik a közelgő rom-com televíziós sorozatot.

Szülőváros Cha-Cha-Cha(Fotó: tvN hivatalos Instagram)

A videó végén az imádnivaló gyerekek, akiknek ragyogó és széles mosolya integetnek a fogorvosnak: 'Tanár úr, gyere újra Gongjinba!'

A színészek Shin Min Ah és Kim Seon Ho tökéletes szinergiája, a színes és élénk szereplőgárda, valamint Gongjin gyönyörű tengerparti tája határozottan növeli a potenciális drámanézők elvárásait és várakozásait.

'Szülőváros Cha-Cha-Cha' telek és további részletek

A dráma a városi nő és fogorvos, Yoon Hye Jin (Shin Min Ah) és Hong Doo Shik (Kim Seon Ho) ezermester romantikával teli történeteit követi Gongjinben, egy nyugodt tengerparti faluban.

A közelgő tvN-dráma, a „Hometown Cha-Cha-Cha” a 2004-es „Mr. Handy, Mr. Hong, Uhm Jung Hwa és Kim Joo Hyuk társaságában.

(Fotó: tvN)

TALÁN TETSZENE: Kim Seon Ho kapcsolati állapot 2021: A „Start-Up” sztár valóban randevúzta az „igazi szépség” színésznőt, Moon Ga Youngot?

A Gyo Jin színésze, a veterán sztár Cha Chung Hwa, Kang Hyung Seok, Lee Bong Ryun, Jo Han Chul, a „Nemzeti nagymama” Kim Young Ok és a „Green Fever” színésznő, Gong Min Jung is része a szereplőknek.

A falusiak története várhatóan gyógyító és pihentető időt fog nyújtani, hogy kényelmesen élvezhessük a fáradt és nehéz mindennapokat a járvány közepette.

A „Hometown Cha-cha-cha” gyártása, megjelenési dátuma és a közvetítés helye

A drámát Yoo Je Won rendező és Shin Ha Eun forgatókönyvíró irányítja, producere pedig a Studio Dragon.

A „Hometown Cha-Cha-Cha” premierje augusztus 28-án 21 órakor. KST a tvN-n.

AKÁR EZ IS TETSZHET: Kim Seon Ho edzési rutin és egészségügyi tippek 2021-re: Így őrzi meg nagyszerű fizikumát a kezdő színész

Nemzetközi streamelésre is elérhető lesz a Netflixen.
Nézze meg a 'Cha-cha-cha szülővárosát' első epizód előzetese itt:

ÉRDEKELHET, HOGY: Ez a 4 K-Drama olyan szokatlan karriert kínál, amely biztosan inspirál

Kövesse a KDramastars oldalt további Kdrama, KMovie és hírességekkel kapcsolatos hírekért!

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Elijah Mully.