Élvezze a mulatságos éttermi epizód egy hibáját az elején(Fotó: KBS2 TV)

Október 23-án a KBS 2TV híres főzős varietéja, a „Fun-staurant” az epizód elején technikai problémákat tapasztalt, és a nézők megdöbbenve tapasztalták, hogy a szokásos reklámok helyett hat percig csak egy üres, fehér képernyőt látnak a műsor kezdete előtt. .

Másnap a KBS hivatalos bocsánatkérést adott ki a „Fun-staurant” legutóbbi adásában előforduló kisebb hibáért. A hálózat közleményt adott ki a következőkben:

„A Fun-Staurant című műsorunk adásakor október 23-án este olyan adásbalesete történt, amely miatt hat percre nem tudtunk megfelelően sugározni néhány reklámot. Alapos vizsgálat után felfedeztük, hogy reklámjaink szerkesztése során hibák történtek, és azonnal sürgősségi intézkedéseket tettünk a probléma megoldására. A probléma elhárítása után a reklámokat és a műsort is megfelelően sugározhattuk. Őszintén elnézését kérjük a kellemetlenségért, amelyet a nézők ezzel a váratlan balesettel éltek át.A Stars' Top Recipe at Fun-Staurant, más néven „Fun-Staurant” egy dél-koreai televíziós program, amely minden pénteken 21:40-kor (KST) sugároz a KBS2 csatornán keresztül. A műsor 2019. november 5-től a KBS World YouTube-csatornáján is megtekinthető. A „Fun-Staurant” azért vált népszerűvé, mert Jung Il Woo egykori színésznő felfedezte a híres Dalgona kávét.

Élvezze a mulatságos éttermi epizód egy hibáját az elején(Fotó: KBS2 TV)

A Stars' Top Recipe a Fun-Staurantban egy olyan program, amely hírességek közötti főzési csatát tartalmaz. Lesz egy téma, és ez általában egyfajta étel. A hírességeknek meg kell alkotniuk és fel kell fedniük saját kreatív recepteiket, és személyesen kell elkészíteniük. Az általuk elkészített ételeket ezután a „bírói osztag” bírálja el, és a nyertes ételt felszolgáljákVAL VEL(koreai kisbolt-lánc, amely a BGF Retail üzemeltetője és tulajdonosa) a nyertes étel kihirdetése után másnap dél-koreai üzleteket kínál.

Jó dolog, hogy bármit is keresnek a nyertes ételekből, azt jótékonysági szervezeteknek ajánlják fel, és 2020. augusztus 28-án az összeg elérte a 119 276 219 ₩, amint arról a műsor 47. epizódja beszámolt.

Élvezze a mulatságos éttermi epizód egy hibáját az elején(Fotó: KBS2 TV)

A műsor elejétől a 13. fordulóig a hírességek kreatív ételeit zsűri bírálta. A híres bírói osztag szakácsokból álltLee Yeon BokésLee Won Il, énekesLee Seung Shulés Kim Jung Hoon, az MDVAL VEL. Kategóriájuk az ételek elbírálására: Íz, Állag, Eredetiség és Eladhatóság.

A műsor házigazdái:

Heo Kyung Hwan

Ő egy dél-koreai komikus. Karrierjét humoristaként egy Gag Concert révén kezdte, és jól ismert a „Négy ember”, „Szöuli társ” és „A koldus méltósága” című filmekben nyújtott vígjátékaiért. A The Human Condition és a Mamma Mia című sorozatokról is híres. 2016. február 4-én a komikus szerződést írt alá a Cube Entertainmenttel.

Do Kyung Wan

A KBS hálózat dél-koreai bemondója és műsorszolgáltatója.

Kiltandkeeley a tulajdonosa

Írta: Sam Yap