Ha rajong a romantikus K-drámákért és K-filmekért, akkor Szép Világom Maru felkelti a figyelmét. A webfilmek még mindig annyira alulértékelt médiumok, de ugyanolyan lebilincselőek és függőséget okoznak, mint bármely tévésorozat vagy film, ha a történet és a karakterek erősek.

A My Beautiful World egy Yurim Lee nevű főiskolai hallgatóról szól, aki képes meglátni az emberekben a sötétséget, vagy más szóval az igazi, barátságtalan természetüket. Az emberek megijesztik, ezért kerüli őket, és amennyire csak lehetséges, megtartja magát. Ám ahogy belép az egyetemre, olyan társadalmi környezetbe szorul, ahonnan nem tud menekülni. És sajnos számára a körülötte lévő emberek egy része nem olyan kedves és ártalmatlan, mint amilyennek mások látják.Egy nap Yurim veszélyes helyzetbe kerül, és egy June Kim nevű idősebb srác megmenti. Az egykori rendőr saját zaklatott múltjával akaratlanul is Yurim védelmezőjévé és barátjává válik.

Yurim June-hoz fűződő kapcsolatának előrehaladása és saját személyes növekedése nagyon szerves módon történik, és az olvasók azon kapják magukat, hogy szurkolnak ennek a párnak, mivel különböző akadályokkal néznek szembe mind párként, mind egyénileg. A webfilm jó egyensúlyt tud kialakítani, olyan komoly problémákkal foglalkozik, mint a szexuális zaklatás, a zaklatás és a múltbeli traumákkal való szembenézés, ahogy a két főszereplő között kialakul a románc. A történetnek van mélysége, és bár van benne természetfeletti elem, valójában nagyon megalapozott és valósághű. Egy másik kiemelés az alkotás. Világos, szép és megnyerő. Sokkal könnyebben kötődhetsz ezekhez a karakterekhez és a történethez, ahogy kibontakozik. Hangsúlyozza a romantikát a történetben, anélkül, hogy elsöprő lenne.

A My Beautiful World nagyszerű példája egy olyan webfilmnek, amely erős narratívát tartalmaz, lenyűgöző képekkel alátámasztva, és elmeríti az olvasókat e karakterek világában. A romantika és a történet folyása könnyen átülhet k-drámává, de a webfilmek önmagukban is remek szórakozási források lehetnek. A történet megmozgatja az olvasók képzeletét, és azt kívánja, bárcsak valóban léteznének ilyen karakterek. A Webtoons remek hely, ahol szívmelengető történeteket találhat. A Szép világom olvashatod itt . Ha rájössz, milyen lenyűgözőek lehetnek a webfilmek, mit fogsz ezután olvasni?

A tartalom a Spottoon jóvoltából – eredetileg közzétéve ITT.

Ha többet szeretne megtudni a Spottoonról, nézze meg az alábbi linkeket:

Olvassa el a 'My Beautiful World' összes epizódját

Romantikus webfilm Koreából 'Macska és kutya'

– Vacsorázzunk ma este?