A népszerű KBS 2 tévéműsor, a „The Return of the Superman” színész, Lee Dong Kook lánya sírt, miután teniszezett az apjával.

A 2015. augusztus 9-én sugárzott népszerű KBS 2 szórakoztató tévéműsor, a „The Return of the Superman” legutóbbi epizódjában a Song Il Gook család, a Lee Hwi Jae család, a Choo Sung Hoon család és az Uhm A Tae Woong család segített gyermekeinek enni, játszani és növekedni.

Lee Dong Kook színész meglátogatta lánya, Lee Jae Ah gyakorlópályáját, és megnézte, ahogy teniszezett. Gondosan megfigyelte, és tanácsokat adott neki, hogyan válhat jó sportolóvá. Később teniszezett a lányával. Két ponttal megnyerte a meccset, a lánya pedig sírt, csalódottan, hogy veszített, bár mindent megtett. A kapcsolódó hírekben a KBS 2 TV szórakoztató műsora, a „Superman Returns” koreai híresség apukáiról és gyermekeikről mesél. Song Il Gook színész és hármasikrei, Song Dae Han, Song Min Gook és Song Man Sae, Choo Sung Hoon MMA-harcos, Yano Shiho japán topmodell lánya, Choo Sarang, Uhm Tae Woong színész és lánya, Uhm Ji On, valamint Lee Hwi humorista Jae és ikerfiai, Lee Suh Joon és Lee Suh Uhn szerepelnek a műsorban. A KBS 2 TV szórakoztató műsora, a „Superman Returns” minden vasárnap este látható.