Megvan a legújabb Sunset Overdrive Cheats az Xbox One-hoz,

Elfárad a játékban? Frissítsd fel a játék élvezetét ezekkel az új csalásokkal, amelyek segítségével megtapasztalhatod a nyílt világú sandbox játékot, úgy, ahogyan azt játszani kell!

A Cheat Code Central rengeteg tippet és csalást tett közzé a Sunset Overdrive-hoz, ezek közül néhány:Végtelen pénz és túltöltés
Folytasd a fő küldetéseket, amíg el nem éred az 1–9. felvonást: „Max szülei”. Ehhez a küldetéshez meg kell találnod Max szüleit egy pánikszobában egy torony tetején. Amikor eléred a torony tetejét, a pánik szoba felrobban, és egy rakás pénzzel és túltöltéssel a földre zuhansz. Miután összeszedted az összes pénzt és a túltöltést ezen a területen, hagyd, hogy a katonák megöljenek téged, hogy újra a torony tetejére jöjjenek, a pénzzel és a túltöltéssel együtt a földön. Miután másodszor is összegyűjti a pénzt és a túlterhelést, nem lesz a közelben ellenség, aki megölne. Így át kell kelned a folyón, hogy az ellenségeid megöljenek azon a területen, hogy a pénz és a túlterhelés újra megjelenjen. Miután átkeltél a folyón, kezdj el lőni a fegyvereddel, hogy felhívd az ellenség figyelmét, hogy gyorsabban megöljenek. Ismételje meg ezt a folyamatot annyiszor, ahányszor kívánja. Megjegyzés: A pénz és a túlterhelés csak akkor jelenik meg újra, ha a folyó túloldalán lévő ellenségek megölnek. Ha a torony felőli ellenségei megölnek, a pénz és a túlterhelés nem fog újra megjelenni.

Egyszerű fegyverszintezés
Játssz a „Getting The Band Back Together” küldetéssel, és haladj oda, ahol tíz dobon kell ugrálnod anélkül, hogy megérintsd a talajt. A cél teljesítése helyett ugrálj és öld meg az OD végtelen hullámait. Használd a halott OD által elejtett lőszert az újratöltés folytatásához. A hatásterületet sebző fegyverek, mint például a savszórók, a lángkompenzátorok és a TNTeddy a leghatékonyabbak. Használja ezt a trükköt, hogy könnyen elérje a 999-es gyilkossági sorozatot, és sok jelvényt szerezzen fegyverfejlesztésért.

Bónusz fegyverek
Sikeresen hajtsa végre a jelzett feladatot a megfelelő fegyver feloldásához:

Flaming Compensator (Single-Shot): A 'Horror Night' sikeres befejezése. Besorolása OD 4, Scabs 3, Robots 1, Bosses 3.
High Fidelity (Auto): Az 'Awesomepocalypse' sikeres befejezése. Besorolása OD 4, Scabs 1, Robots 1, Bosses 1.
Dirty Harry (Single-Shot): Sikeresen fejezze be az 'Awesomepocalypse'-t, hogy feloldja, és megvásárolhatja a Two Hat Jack-től. Besorolása OD 2, Scab 4, Robots 2, Bosses 2.
Savlocsoló (kihelyezhető): Vásárolja meg a Two Hat Jack-től 6000-es felárért. Besorolása OD 4, Scabs 2, Robots 3, Bosses 3.
Freeze Bomb (Single-Shot): Vásárold meg a Two Hat Jack-től 3000-ért. Besorolása OD 3, Scabs 3, Robots 3, Bosses 3.
Ahab kapitány (Single-Shot): Az 'Amptastic!' sikeres teljesítése. feloldásához 9000 Túldíjért vásárolható meg. Besorolása OD 3, Scabs 1, Robots 3, Bosses 4.
TNTeddy (Single-Shot): Az 'A New Friend' sikeres befejezése. Besorolása OD 3, Scabs 3, Robots 2, Bosses 3.
The Dude (Single-Shot): Sikeresen fejezze be a „Bora Bora Water Factory”-t, hogy feloldja a zárolást, és megvásárolható 9500 Túldíjért. Besorolása OD 4, Scabs 3, Robots 3, Bosses 4.
A római gyertya (automatikus): sikeresen teljesítse a „Big Trouble In Little Tokyo”-t, hogy feloldja a zárolást, és megvásárolható 15 000-ért. Besorolása OD 4, Scabs 4, Robots 2, Bosses 2.
Toronykopter (bevethető): Sikeresen teljesítse a „Big Trouble In Little Tokyo”-t, hogy feloldja a zárolást, és megvásárolható 25 000-ért. Besorolása OD 3, Scabs 3, Robots 3, Bosses 3.
Murderang (Auto): A 'Hot Dog' sikeres befejezése. Besorolása OD 3, Scabs 2, Robots 4, Bosses 2.
Proximity Mines (bevethető): A „Hot Dog” sikeres teljesítése, hogy feloldja a zárolást, és megvásárolható 20 000 Túldíjért. Besorolása OD 3, Scabs 4, Robots 2, Bosses 3.
Egykezes sárkány (Single-Shot): Sikeresen teljesítsd a „The Fall Of Emperor Norton”-t, hogy feloldd, és megvásárolhatod 10 000-ért. Besorolása OD 4, Scabs 3, Robots 1, Bosses 3.
FizzBot Rifle (automatikus): A 2. felvonás során sikeresen teljesítsd a 'Hepcat's Late-Night Special'-t, hogy feloldd, és megvásárolhatod 40 000-ért. Besorolása OD 3, Scabs 2, Robots 4, Bosses 3.
Hajlakk-bomba (egylövés): A 2. felvonás során sikeresen teljesítse a 'Hepcat's Late-Night Special'-t, hogy feloldja a zárolást, és megvásárolható 55 000-ért. Besorolása OD 3, Scabs 3, Robots 3, Bosses 3.
Taunt Bot (bevethető): A 'The King's Feast' sikeres befejezése után feloldhatod, hogy megvásárolhasd 10 000 Túldíjért. Besorolása OD 3, Scabs 3, Robots 3, Bosses 3.
The Shocker (automatikus): A „The King's Feast” sikeres teljesítése, hogy feloldja a zárolást, és megvásárolható 70 000 Túldíjért. Besorolása OD 3, Scabs 2, Robots 4, Bosses 2.
AK-FU (Auto): A 'The Siege Of WonderTown Land' sikeres befejezése. Besorolása OD 2, Scabs 4, Robots 3, Bosses 2.
Shorty Shotty (Single-Shot): Sikeresen fejezze be a „The Siege Of WonderTown Land” játékot, és feloldja a zárolást, és megvásárolhatja 20 000-es felár ellenében. Besorolása OD 2, Scabs 4, Robots 3, Bosses 2.
Pulse Mine (bevethető): A „Getting The Band Back Together” sikeres befejezése. Besorolása OD 3, Scabs 2, Robots 4, Bosses 3.
Charge Beam (Automatikus): A „Getting The Band Back Together” sikeres befejezése, hogy feloldja a zárolást, és megvásárolható 100 000 Túltöltésért. Besorolása OD 3, Scabs 2, Robots 4, Bosses 3.
Propain Launcher (Single-Shot): a Chaos Squadtól szerezték be. Besorolása OD 3, Scabs 2, Robots 2, Bosses 4.


Megjegyzés: Minden fegyvernek van egy minősítési száma, amely meghatározza a különböző típusú ellenségekkel szembeni hatékonyságát:
Egy csillag: Negyed sebzés
Két csillag: A sebzés fele
Három csillag: teljes sérülés
Négy csillag: A sebzés szorzója az alapsebzés 125%-a és 200%-a között