A „Start-Up” sikeres drámája befejeztével a szívtipró Nam Joo Hyuk ismét utat tör magának a divat világában, ugyanis ő a TOPTEN10 ruhacsalád legújabb nagykövete!

Nam Joo Hyuk(Fotó: TOPTEN10)

A TOPTEN10 egy SPA márka, amelyet Shin Seong Sang alapított. Ez egy népszerű ruhavonal Szöul szívében, amely sokféle divatos viseletet kínál. Az idei évre az egyik legbefolyásosabb, a szakmában kiemelkedő koreai színészt választották ma, ő pedig nem más, mint Nam Joo Hyuk modell-színész!

A TOPTEN10 azt is tervezi, hogy különböző stílusokat mutat be jó minőséggel, szépséggel, kényelemmel és pénztárcabarát, mint a márka mottója: „Jó viselet”.A 26 éves színész a vásznon való jelenléte mellett az egyik legjobb ikon, akire a divatiparnak szüksége van lelkes és valódi személyisége miatt. Nam Joo Hyuk színészként is bizonyította őszinteségét és befolyását minden olyan projektben, amelyben részt vett.

A márka hivatalos képviselője megosztotta „Idén 2021-ben a TOPTEN10 azt tervezi, hogy olyan ruhák gyártására fog összpontosítani, amelyeket bárki viselhet és elégedettnek érezheti magát az ügyfélközpontú értékeken keresztül. Nam Joo Hyuk színészt pedig egyedülállónak, egészségesnek látjuk, és ragyogó energiával rendelkezik, hogy életet adjon termékeinknek.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

TOPTEN10 | által megosztott bejegyzés 탑텐 (@topten10_official)

A képviselő folytatta: 'Nam Joo Hyuk személyisége jól illeszkedik a TOP TEN által követett márkaimázshoz, és a férfi vonal új múzsájának is választották. Már nagyon várjuk Nam Joo Hyuk színész és a TOPTEN10 elegáns stílusának kombinációját.

Ezenkívül a TOPTEN10 különböző márkastratégiák bevezetését tervezi, amelyek összhangban vannak a környezetbarát, rejtett kultúra és otthongazdaság változásaival, amelyek a világjárvány kitörése előtt kialakulnak.

Valójában 2019-ben elkezdték kiadni a biológiailag lebomló kukoricazsákot. Miközben továbbra is a környezetvédelmi kérdésekre próbálnak koncentrálni, a márka 2020-ban újrahasznosított műanyag fonalat is készített, és 2021-ben egy ökokampányt is tervez a fenntartható alternatívák kidolgozásával.

Az új, hamarosan megjelenő kollekció Nam Joo Hyuk modellel a TOPTEN10 hivatalos közösségimédia-fiókján és online bevásárlóközpontján (Top Ten Mall), valamint országszerte (Dél-Korea) jelenik meg.

Nam Joo Hyuk jelenléte különösen a divatiparban elkerülhetetlen, erős karizmája fegyverévé vált a divat világában.

Olvassa el még:Nam Joo Hyuk megosztja gondolatait a Han Ji Minnel való újraegyesülésről a hamarosan megjelenő Josée című filmben

Mit tud mondani Nam Joo Hyuk nagykövetségéről? Ossza meg velünk észrevételeit!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins