A „Destiny” eladó, Xur: Az Agent of Nine ismét visszatér a Towerbe, hogy új tárgyakat és továbbfejlesztett egzotikumokat áruljon.

Xur a héten várakozik az északi toronyban, a Speaker's Observatory épületével szemben, és a játékosok május 10-én, vasárnap reggel 9 óráig üzletelhetnek vele. Két nap múlva eltűnik, és a következő hétvégén visszatér, hogy újra eladja a frissített változatot. egzotikumok és felszerelések szerint iDigitalTimes .

Ezen kívül szerint VG24/7 , a „Destiny” készlet május 8-tól 10-ig tartalmazza a továbbfejlesztett páncélzatot, az Alpha Lupi Crest of Alpha Lupi-t, amely több lőszert hordoz speciális fegyverekhez, az An Insurmountable Skullfortot, amely feltölti az egészséget, ha felvesz egy gömböt, Apotheosis Veil, amely feltölti az egészséget, amikor a játékosok. vedd fel és Orb. A többi páncél a Harmadik ember maszkja, a Lucky Raspberry és a Skull of Dire Ahamkara.

Ami a fegyvereket illeti, a Xur: Agent of Nine ezen a hétvégi tárgyai közé tartozik a C-terv, amely bónuszpontosságot hordoz a csípőből való lövés közben, Gjallarhon követi célpontjait, Bad Juju-t, bónuszpontosságot kínálva csípőből lövés közben. A többi fegyver a Thorn, az Ice Breaker és a Truth.

Ezenkívül a „Destiny” eladó olyan felszerelést és fegyvereket kínál majd, amelyek közé tartozik a Ruin Wings 13 furcsa érméért, amelyek speciális lőszerrel növelik az újratöltési sebességet, az Obsidian Mind 13 furcsa érméért, amely növeli a gránátdobási távolságot, valamint a csatlósok megöléséből származó szuperenergiát. sötétség, ATS/8 ARACHNID 13 furcsa érméért, amely szuperenergiát tölt fel, amikor egy játékos gránáttal megöl egy ellenséget, Thunderlord pedig 17 furcsa érméért, és ez a fegyver annál gyorsabban és pontosabban tüzel, minél tovább tartjuk a ravaszt , Exotic Gauntlet Engram 23 fényporért és Exotic Shard hét furcsa érméért.

Ezalatt azok a játékosok, akiknek van egy extra érmük, vásárolhatnak egy Sparrow-frissítést, választható zöld vagy kék kondenzcsíkkal.