A Sonisphere 2014 felállása még őrültebb lett, amikor a Limp Bizkit csatlakozott a küzdelemhez!

Az Ultimate-Guitar szerint a Limp Bizkit csatlakozott az idei Sonisphere fesztivál felhozatalához.

A Fred Durst vezette banda vezeti a fesztivál számlájának legfrissebb listáját. A Knebworth bash-t 2012-ben és 2013-ban törölték, de idén visszatér az Iron Maiden és a Metallica egyetlen brit fesztiváljára ezen az eseményen. A Prodigy július 4-én, pénteken lesz a fesztivál főszereplője.A Limp Bizkit a Mission Impossible II főcímdaláról, a „Take A Look Around”-ról és a „Rollin”, „My Generation”, „Nookie”, „Break Stuff” és „My Way” című slágereiről híres, a jacksonville-i rapmetálos Limp Bizkit játszott. a 2009-es nyitó Sonisphere Apollo főszínpada.

A Limp Bizkithez csatlakozik az Anthrax, Dropkick Murphys, a Sisters of Mercy, a Carnifex, Devin Townsend, Silverstein, a Virginmarys, a Voodoo Six és a Chas & Dave. A korábban bejelentett további nevek közé tartozik az Alice in Chains és a Slayer, valamint a Mastodon, az Airbourne, a Ghost, a Gojira és a Karnivool.

És mivel a Slayer, a Metallica és a Mastodon a legújabb albumaikon dolgoznak, talán ez a show remek alkalom lesz arra, hogy néhány újdonságot megtekintsenek a rajongók számára! Az sem árt, ha ugyanazon a műsoron olyan bandákat látunk, mint az Iron Maiden és az Alice in Chains, hiszen mindkét banda csodálatos és hihetetlen élő show-t mutat be. És bár nincs semmi baj azzal, ha ezek a régebbi zenekarok játszanak, jó, hogy vannak „fiatalabb” bandák, a Ghost és a Gojira, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem pusztán „örökölt műsorról” van szó.

A Sonisphere 2014 július 4. és 6. között kerül megrendezésre a Knebworth Parkban. A fesztiválra már kaphatók Early bird jegyek 170 fontért.

A Sonisphere 2014 felállása eddig a következő:

Metallica

Vasszűz

A zseni

Mészáros

Masztodon

Alice láncban

Airbourne

Szellem

Gojira

Karnevál

Limp Bizkit

Lépfene

Dropkick Murphys

Az Irgalmasság Nővérei

A hóhér

Devin Townsend

Silverstein

A Szűzanyák

Voodoo Six

Chas és Dave