2022 decembere óta Song Joong Ki a végtelen meglepetéseivel tartja lábujjhegyen a közönséget.

A színész idén januárban jelentette be házasságát brit partnerével, Katy Louise Saunders-szel, ami felerősítette a rajongók kíváncsiságát a színész szeretője iránt.

Katy Louise Saunders jelentése szerint milliárdos vagyona van

Miután Song Joong Ki közölte újraházasodásának hírét, felesége, Katy Louise Saunders a vonzalom tárgyává vált!(Fotó: History D&C hivatalos Instagram)

Január 30-án Song Joong Ki bejelentette, hogy összekötött brit partnerével, egy hónappal azután, hogy a nyilvánosság előtt megerősítette kapcsolatuk állapotát.

Emiatt Katy Louise Saunders, egykori olaszországi színésznő elragadta a nézők figyelmét. A róla szóló információk azonban meglehetősen szűkösek.

(Fotó : Hírek 1)

Január 31-én kiderült, hogy Song Joong Ki feleségének, aki 2018-ban vonult vissza az iparágból, óriási vagyona 1,8 milliárd KRW (körülbelül 1,5 millió USD) volt.

OLVASS TOVÁBB: Song Joong Ki újraházasodása vegyes reakciókat kapott – A lelkes rajongók mérlegelik

Nettó vagyonát két évtizedes modell-, színésznő- és színházi pályafutásából szerezte. Ráadásul Katy Louise Saunders gazdag szülők gyermekeként született; nagyszerű és kényelmes életet élt felnőttként.

(Fotó : Hírek 1)

Bár nettó vagyona soknak tűnik, még mindig jóval szerényebb, mint férje, Song Joong Kié, aki a dél-koreai szórakoztatóipar egyik legjobban fizetett színésze.

Közben arról számoltak be, hogy az újonnan házaspár új életet akar építeni egy 20 milliárd KRW értékű házban a dél-koreai szöuli Itaewonban.

A Joong Ki című dal Katy Louise Saunderst mutatja be, mint ideális típusát

Amikor Song Joong Ki bejelentette, hogy házasságot köt a brit sztárral, sok rajongó nem volt meglepve.

A múltban az „Újjászületett gazdag” színész számos dél-koreai programban beszélt ideális típusáról.

(Fotó : Hírek 1)

Elmondása szerint azok a nők vonzzák, akik kifinomultságot és szexiséget sugároznak anélkül, hogy különösebb erőfeszítést tennének.

A szép lábú nőket is szereti. A feleségére nézve a közvélemény kétségtelenül rájön, hogy Katy Louise Saunders határozottan kipipálja Song Joong Ki összes dobozát.

Song Joong Ki közelgő projektjei 2023-ban

Idén Song Joong Ki két új alkotással tér vissza a képernyőre! A színész két film főcímeként szerepel; noir dráma 'Hwaran' és katasztrófa-akciófilm 'Bogota: City of the Lost'.

(Fotó: History D&C hivatalos Instagram)

A 'Hwaran' utómunkálatai folyamatban vannak, és a tervek szerint 2023 második felében kerül adásba. Olyan emberek küzdelmeire összpontosít, akik szeretnének elmenekülni fájdalmas valóságuk elől.

OLVASSA MÉG: K-dráma sztárjai, akik külföldiekkel házasodtak össze: Song Joong Ki, Choo Ja Hyun, Továbbiak

Eközben a 'Bogota: Az elveszettek városa' a bevándorlók túlélését és pszichológiai hadviselését mutatja be a reménytelenek országában. A film valamikor 2023 későbbi részében kerül a képernyőre. Ne hagyd ki!


A cikk tulajdonosa a KDramaStars.

Írta: Elijah Mully.