Éppen ma (október 1), 'Bosszúállók: Ultron KoraA Claudia Kimként ismert Soo Hyun mellékszínésznő egy meglepő bejegyzéssel frissítette Instagramját!

A rajongók meglepődtek és örültek is a jó hírnek, amelyet a színésznő osztott meg közösségi oldalán. Az említett bejegyzésben Soo Hyun látható, amint egy újszülött pici kezét fogja. A fotót a következő felirattal jellemezte: „Tökéletes”.

A híres színésznő, Soo Hyun (Claudia Kim) egészséges kislányt szült!(Fotó: Képernyőkép Claudia kim Instagram-bejegyzéséből)

Annak ellenére, hogy menedzserügynöksége még nem adott ki hivatalos közleményt, a rajongók azt feltételezték, hogy a színésznőnek már megszületett az elsőszülött lánya, és mint látjuk, az anya és a gyermeke is egészséges, és tényleg jól van!A rajongók nem tudják visszatartani boldogságukat a nagyszerű hírrel, és a poszt kapcsán kifejtették gondolataikat: 'Gratulálok', 'További áldást kívánok neked, Mattnek és gyönyörű családodnak!' és ahogy a bejegyzésben is látható, Claudia Kim válaszában köszönetet mond azoknak, akik gratuláltak neki.

A híres színésznő, Soo Hyun (Claudia Kim) egészséges kislányt szült!(Fotó: Claudia Kim)

2019. december 14-én Claudia Kim színésznő összekötötte párját, aki köztudottan egy koreai amerikai üzleti vállalkozó, Matthew Shampine. 2020 áprilisában 4 hónapnyi házasság után Claudia Kim büszkén jelentette be, hogy már 15 hetes terhes első gyermekével.

Gratulálunk a családnak!

Soo Hyun (Claudia Kim) a szórakoztatóiparban kezdte pályafutását, amikor 2005-ben megnyerte a Korea-Kína modellverseny fődíját. Ő volt a díj első nyertese, akinek soha nem volt tapasztalata a modellmunkában. Ezt követően a színésznő folytatta színészi karrierjét a Brain (2011) orvosi drámában és a 7. osztályos köztisztviselő (2013) kémvígjátékban, valamint a Standby (2012) című komédia főszerepében.

Soo Hyunt világszerte elismerték olyan nemzetközi filmekben való részvételéért, mint a Marco Polo (2014) és az Avengers: Age of Ultron (2015). Szerepelt a 2018-as Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald című filmben is, amely Nagini karakterét alakítja.