Az egyik legnézettebb varieté, az SNL Korea három év után visszatér!

Miután évekig a reflektorfényben volt, az SNL Korea vígjáték és varieté végre nagy visszatérésre készül. Az A Story produkciós cég kizárólag az SNL Korea elkészítésére írt alá szerződést az NBCUniversal Formats-szal, amely az említett műsor jogait birtokolja.

Az NBC szombat éjszakai élő vígjátékának koreai változata 2018-ban sugározta utolsó epizódját, amely kilenc évaddal zárult. Megerősítették, hogy az új évadot Ahn Sang Hwi producer fogja rendezni. Ahn rendező volt az SNL Korea teljes évadának sikeres rendezése mögött is. A projektben Kwon Sung Wook és Yoo Sung Mo producerek is csatlakoznak hozzá.Shin Dong Yup továbbra is az „SNL Korea” műsorvezetője marad

És persze a műsor soha nem lesz teljes a műsorvezető varázslata nélkül. Nem más tér vissza a sorozatba, mint Shin Dong Yup színész és komikus. Az 50 éves művész volt az „SNL Korea” mind a 9 évadának házigazdája is. Most, hogy ismét visszatér a fő MC szerepébe, Shin Dong Yup várhatóan egy újabb szórakoztató és humoros műsort fog készíteni, amely az iparág új és ismerős személyiségeit fogadja.

shin-dong-yup(Fotó: Egy történet)

Olvassa el még: A Gallup Korea ismét az év komikusának választotta Yoo Jae Sukot

Eközben a koreai állampolgárok nemcsak a show visszatérését ünnepelték. Valójában Ana Langenberg, az NBCUniversal Formats vezető alelnöke kifejezte izgatottságát a sain program visszatérése miatt. Elmondása szerint „Örülök, hogy újra láthatom az „SNL Korea”-t. Ez a legendás műsor évek óta rengeteg támogatást kapott a lelkes nézőktől.

Egy történet az ikonikus show szombat esti élő koreai verziójának közelgő visszatéréséhez

Langenberg asszony jó és erős együttműködést kívánt a koreai A Story produkciós céggel is: „Reméljük, hogy új partnerünk, az A Story és az eredeti produkciós személyzet friss tartalmat hoz majd az SNL Korea-ba. Már alig várom, hogy lássam, hogyan fogadja majd a közönség és az új generáció az új „SNL Koreát” és hogyan reagál rá.

Az A Story vezérigazgatója, Lee Sang Baek sem tudja leplezni izgatottságát a közelgő projekt miatt. Elmondása szerint „Amennyire az NBCUniversal, mi, az A Story munkatársai is örülünk, hogy elindíthatjuk az „SNL Korea” legújabb évadát. A sorozat minden epizódjában friss karakterek és véget nem érő nevetés várható.

Eközben az „SNL Korea” várhatóan 2021 második felében indul.

Olvassa el még:Baek Ji Young és Shin Dong Yup részt vesz a 2014-es Koreai Köztársaság popkulturális művészeti díjátadó ünnepségén, Vörös szőnyegen – 2014. november 17. [FOTÓK]

Mindannyian izgatottak vagytok az „SNL Korea” visszatérése miatt? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.