Az ezzel kapcsolatos hírek Shinhwa 's Minwoo szexuális zaklatással kapcsolatos vádját tavaly július 2-án hozták nyilvánosságra. Állítólag két nő szexuális zaklatással vádolta meg a sztárt, ügynökségét pedig a A Liveworks Company közleményt adott ki, amelyben tisztázza a kérdést, hogy az incidens nagy félreértés volt. A két nő hivatalos feljelentést tett a sztár ellen, miszerint a férfi állítólag szexuálisan zaklatta az áldozatokat egy gangnami bárban. A Liveworks színész ügynöksége közleményben kért bocsánatot, amiért sokkot és csalódást okozott a hírrel. Az ügynökség közleményt adott ki, amely szerint:

'Helló. Ez a Liveworks Company.

Először is szeretnénk bocsánatkérően fejet hajtani mindazok előtt, akik csalódottan és megdöbbenve fogadhatták a Minwoo ügynökségünkről szóló mai hírt.Beszéltünk Minwoo-val, hogy megtudjuk, mi történt, és ez egy olyan eset, amely egy kisebb félreértésből következett be egy összejövetelen ismerősökkel pongmacha sátor bár. Az érintett felek beszéltek egymással, és minden félreértést tisztáztak. Szexuális zaklatás bejelentése a rendőrségen, amikor nem volt szexuális zaklatás, a másik fél visszavonja panaszát.

Azonban a dolog igazságától függetlenül Lee Min Woo szégyelli, hogy ez egyáltalán megtörtént. Őszintén bocsánatot kér, és elgondolkozik.

Mivel az érintettek minden félreértést tisztáztak, komolyan kérünk mindenkit, hogy tartózkodjon a spekulatív jelentésektől.

Még egyszer elnézést kérünk az aggodalomért.

A cég azt mondta, hogy bár hamis vádakról van szó, és nincs igazság a dologban, Minwoo továbbra is nagyon bocsánatot kért, és nagyon sajnálta a történteket. A cég arra kéri az embereket, hogy tartózkodjanak, vagy hagyják abba a negatív hírek terjesztését, mivel a félreértés már megoldódott.

Az év vége előtt van egy jó újdonság Shinhwa's Minwoo számára, akit mentesítettek az év elején felmerült szexuális zaklatás gyanúja alól.

Minwoo-t azzal vádolták, hogy tavaly július 2-án szexuálisan zaklatott két nőt egy június 29-i reggeli összejövetelen. Másnap az ügynöksége, a Liveworks Company megállapított hogy nagy félreértés történt, és az említett áldozatok visszavonják panaszukat. Később bebizonyosodott, hogy a két nő panaszát visszavonták. De mivel a kényszerből elkövetett szeméremsértő cselekmény a törvény szerint panasz nélkül vádolható, a rendőrség folytatta. vizsgálja meg az eset és továbbította Minwoo az ügyészséghez.

Néhány hónap elteltével, december 31-én a Liveworks Company közleményt adott ki, amelyben kifejtette, hogy Minwoo-t mentesítették az állítólagos vád alól.A cég közleményt adott ki, amely szerint:

'Helló. Ez a Liveworks Company.

Az énekesnőnkkel, Lee Min Woo-val kapcsolatos, a médián keresztül júliusban beszámolt esettel kapcsolatban az ügyészség a közelmúltban azzal zárta le a nyomozást, hogy nem találtak gyanút.

Még egyszer elnézést kérünk, amiért nagy aggodalmat okoztunk a rajongóknak. Köszönöm.'Ez egy nagyszerű újdonság a sztárnak az év vége előtt!