A tvN hamarosan megjelenő romantikus drámasorozata, a „Hometown Cha-cha-cha”, a „gödröcske pár” Shin Min Ah és Kim Seon Ho főszereplésével bepillantást adott a két színész mindennapi életébe a békés tengerparti Gongjin faluban.

A tapasztalt színészek, Shin Min Ah és Kim Seon Ho először dolgoztak együtt a kis képernyőn, ami felkeltette az elvárásokat és a kíváncsiságot.

Shin Min Ah fogorvos és Kim Seon Ho ezermester a „Cha-cha-cha szülővárosában”

Augusztus 27-én a várva várt romantikus vígjáték-drámasorozat, a „Hometown Cha-cha-cha” új állóképsorozatot jelentetett meg, amelyen Shin Min Ah és Kim Seon Ho fogorvosként és ezermesterként, valamint vitathatatlan bájjal és kémiával rendelkező szomszédok mindennapjait láthatjuk. duóként.(Fotó: tvN)

Az újonnan kiadott állóképekben Shin Min Ah felhívja a figyelmet, ahogy megmutatta karakterét, Yoon Hye Jin bájait.

(Fotó: tvN)

Attól kezdve, hogy egy bevásárlótáskát tart egy látszólag felső kategóriás étteremben, egészen addig, amíg orvosi köpenyt visel, megmutatja kifinomult szépségét, amely összhangban van városi női életmódjával.

Érdekes módon kocogás közben is megmutatja a pillanatait. Elegáns szépsége mellett a sportos és kalandos hangulatot is meg tudja ringatni.

(Fotó: tvN)

Másrészt Yoon Hye Jin előrevetíti az új, ismeretlen tengerparti faluban való alkalmazkodási nehézségeit. Amíg kötényt és gumikesztyűt visel, meglepett tekintete és imádnivaló arckifejezése fokozza őszinte vonzerejét.

(Fotó: tvN)

Eközben Kim Seon Ho bepillantást enged a karakterébe, amelyet még soha senki nem látott.

A közzétett állóképeken Hong Doo Sik, Kim Seon Ho karaktere olyan, mint egy almabor, frissítő és édes.

Arról ismert, hogy a helyi falu minden mesterségbeli ezermestere, aki különféle munkákat végez. Hong Doo Sik kétségtelenül megkönnyíti a falubeliek életét a segítségével.

(Fotó: tvN) (Fotó: tvN)

Nemcsak ügyes, de gyönyörű testű és jóképű arcú férfi is. A második képen páratlan látványvilága került kiemelésre, miközben szörföltönyt viseltünk, üdítő auráját árasztva.

(Fotó: tvN)

Szívesen horgászik egy szigeten az éjszaka közepén, és ismét büszkélkedhet képességeivel és ügyességével.

Meglepő módon okos oldalát is megosztja, ahogy egy könyvvel a kezében természetes hangulatot teremt a könyvespolc előtt.

(Fotó: tvN) (Fotó: tvN)

TALÁN TETSZENE: Shin Min Ah és Kim Seon Ho bebizonyította, hogy a „Szülőváros Cha-cha-cha” minden korosztály számára vonzó

A potenciális nézők várakozásai és várakozásai forróbbak, mint valaha. Az izgalom középpontjában Shin Min Ah és Kim Seon Ho szinergiája és dinamikája, mint új képernyőn megjelenő partnerek állnak, valamint arra, hogy miként játsszák majd el soha nem látott színészi szerepeiket.

Shin Min Ah és Kim Seon Ho gondolatai Yoon Hye Jinről és Hong Doo Sikről a „Hometown Cha-cha-cha”-ban

A két színész a premier előtt megosztotta gondolatait új szerepeikről a készülő drámában.

Shin Min Ah színésznő megosztotta: „Hye Jin realista. Erős az igazságérzete, de meleg, tiszta és néha ostoba is.

Kim Seon Ho színésszel szemben, aki azt mondta: 'Hong Doo Sik legnagyobb varázsa sokoldalúsága és bármire való képessége.'

A 'Hometown Cha-cha-cha' gyártási és megjelenési dátuma

Szülőváros Cha-Cha-Cha(Fotó: tvN hivatalos Instagram)

A hamarosan megjelenő „Hometown Cha-cha-cha” drámasorozatot az „Oh My Ghost” rendezője, Yoo Je Won és Shin Ha Eun forgatókönyvíró irányítja.

Lee Sang Yi színész, aki a „Még egyszer” és a „Május ifjúsága” című filmekben szerepelt, szintén a készülő dráma része.

A Hometown Cha-cha-cha premierje augusztus 28-án lesz, és minden szombaton és vasárnap 21:00-kor kerül adásba. a tvN-ben.

Nemzetközi streamelésre is elérhető lesz a Netflixen.

HA HIÁNYOLTÁL: Kim Seon Ho kapcsolati állapot 2021: A „Start-Up” sztár valóban randevúzta az „igazi szépség” színésznőt, Moon Ga Youngot?

Nézze meg a 'Hometown Cha-cha-cha' szívet meghajtó előzetesét itt:

Kövesse a KDramastars oldalt további Kdrama, KMovie és hírességekkel kapcsolatos hírekért!

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Elijah Mully.