December 9-én online sajtótájékoztatót tartottak a „Mr.Queen” című drámáról. A két színész Yoon Sung Sik rendezővel együtt vett részt.

Mr.Királynő(Fotó: Twitter)

Yoon rendező elmondta, hogy Shin Hye Sun színésznő színészi képességei méltányosságot adnak Kim So Yong karakterének. A karakterábrázolás teljesen új szintjét hozza. Egy újfajta szerepet is fog alakítani, amelyre az embereknek várniuk kell.

Mr.Királynő(Fotó: Twitter)

A drámarendező őszintén kifejtette gondolatait Kim Jung Hyun karakteréről, mint Cheoljong királyról. – Azt hittem, Cheoljong karakterét nehéz lesz ábrázolni. Gyerekkora óta gyötrelmekkel élt, de az évek során el tudta rejteni. A karaktere bonyolult és döntő.Hozzátette, 'Tudtam, hogy Kim Jung Hyun színész mestere a színészetnek, és hiszek a képességeiben, hogy jól tudja alakítani Cheoljong szerepét.'

Mr.Királynő(Fotó: Twitter)

A koreai változat és az eredeti kínai műsor közötti különbség megvitatása során Yoon Jung Sik azt mondta: – Korábban, amikor még csak a tervezési szakaszban voltunk, csak azt az elképzelést használtuk, hogy egy nőcsábász férfi lelke átveszi a királynő testét. A történet többi része pedig már eltér az eredeti verziótól.

A 31 éves Shin Hye Sun a 'Mr. Queen' című drámán keresztül pályafutása során először játszik történelmi drámát. Azt mondta: „Volt egy romantikus ötletem a hanbok (hagyományos koreai ruha) viselésével kapcsolatban, és a nyelvezet a történelmi drámákban használt hangnemben. Ez a dráma lehetővé tette számomra, hogy megvalósítsam álmomat, hogy hanbokot viseljek. Olyan dolgokat fogok csinálni, amelyek a Joseon-dinasztiában mások számára durvának tűnnek, de ezt komikusan fogom megmutatni.

Azt is mondta, „A forgatókönyv két különböző érzést keltett bennem. Jó volt olvasni, és én is izgatott vagyok. Úgy gondoltam, jó lesz nézni, mint néző. Másrészt viszont nehéznek tűnik, ha belegondolok, hogyan nézne ki, ha már én vállalnám a szerepet.

Shin Hye Sun azt is elárulta, hogy megbánná, ha nem vállalná el a szerepet. Mérges lesz, ha valaki más teszi ezt helyette.

Eközben Kim Jung Hyun kijelenti: „Ki akartam próbálni egy szórakoztató projektet. Fiatal koromban sok nagyszerű történelmi dráma volt a televízióban, és ez a fajta nézet elmúlt. Nosztalgiát érzek a történelmi drámák iránt. Ezért csatlakoztam végül Mr. Queenhez.

'Tudom, hogy a szerepemet nehéz alakítani, de Shin Hye Sun egy csodálatos színésznő, és nagyszerű lesz vele dolgozni, ezért elvállaltam a szerepet.' ő folytatta.

Shin Hye Sun elmondta, hogy Kim Jung Hyun sokat készült a szerepre. A forgatás alatt sokat beszélgetnek. A színésznő Jung Hyun teljesítményét is méltatta, mondván: „Másképpen viselkedik, ha másokkal és velem van. Meglepett a sokoldalúsága. Azt hiszem, az emberek bele fognak esni a varázsába, amikor Cheoljong király szerepét alakítja.

Azt is megállapította, hogy Kim Jung Hyun improvizációja nagyszerű volt.

Mr.Királynő(Fotó: Twitter)

Másrészt Kim Jung Hyun kifejtette benyomásait a képernyős partneréről, 'Igazán nagyszerű színész, egyfajta stabilitást biztosít, és ennek köszönhetően jól szórakozhattam a drámán való munka közben.' Azt is elmagyarázta: Shin Hye Sun annyira figyelmes, hogy igazán szórakoztató lenne újra együtt dolgozni egy másik projektben.

A „Mr. Queen” című dráma pilot epizódja december 12-én, 21:00-kor kerül adásba (KST)

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai S.