Shakiráról és barátjáról, Gerard Pique-ről az utóbbi időben szexről pletykák keringtek, de az FC Barcelona védőjének képviselője kitartott amellett, hogy ezek nem igazak.

A szexszalagos pletyka akkor kezdődött, amikor egy cikk azt állította, hogy Shakira egykori alkalmazottja és barátja, Gerard Pique azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hozza a kompromittáló videót, ha nem fizetnek túl sok pénzt.

Az elmúlt szezon legjobb katalán játékosának járó Gerard Pique a hírek szerint csaknem 200 000 dollárt keres hetente.A pár képviselője azonban nyilatkozatot adott ki, amelyben tagadja, hogy Gerard Pique és Shakira között szexszalag létezne.

'A híres házaspárt állítólag egy volt alkalmazott rázta le, aki saját készítésű 'erotikus tartalmat' kapott kettejük között, és 'nagy összeget' akart cserébe. TMZ .

– De Pique egyik képviselője azt mondja, hogy az egész BS – azt állítja, hogy nincs ilyen terv.

A brit Mirror egy állítólagos forrással is beszélt, aki megcáfolta a szexről szóló pletykákat.

'Ez egy nagyon véletlenszerű jelentés, és teljesen valótlan' - állította az állítólagos forrás.

Gerard Pique az UEFA Bajnokok Ligáját megnyerő FC Barcelona középhátvédje. Shakira és két fia, Milan és a baba Sasha azzal támogatják a futballistát, hogy amikor csak tehetik, megjelennek a mérkőzésein.

A The Sunnak adott korábbi interjúban, ahogy azt megosztotta Tükör , Shakira áradozott Gerard Pique barátjáról.

„Sok szerelmes dalt írtam Gerardnak. De soha nem elég. Úgy érzem, megérdemel egy millió szerelmes dalt, amit neki írtak.

A Shakirát és Gerard Pique-t érintő szexről szóló pletyka a Real Madrid támadója, Karim Benzema ellen indított kereset nyomán, amiért állítólag pénzt zsarolt ki csapattársától, Matheiu Valbuenától egy zsémbes videó miatt.

„Benzemát a Párizstól nyugatra fekvő Versailles-ban letartóztatta az igazságügyi rendőrség az üggyel kapcsolatban, bár ügyvédei azt állítják, hogy „nem vett részt” abban a kísérletben, hogy pénzt csaljon ki francia nemzetközi pályatársától” Daily Mail .