Shailene Woodley, Theo James barátnője a „Divergent” című filmben Miley Cyrus védelmére kelt a VanityFairnek adott közelmúltbeli interjújában.

Woodley annak ellenére, hogy nagyon eltérő életmódot folytat, mint a Bangerz Tour sztárja, Miley Cyrus, megosztotta, hogy nem ítéli el a provokatív sztárt annak ellenére, hogy igen ellentmondásos közélete.

– Miley nem durva, aljas vagy kegyetlen senkivel szemben. Csak csinálja magát. És függetlenül attól, hogy egyetért-e azzal, amit csinál, vagy sem, nem a te dolgod, hogy mit csinál – mondta Woodley.

A 'The Fault In Our Stars' színésznője és Ansel Elgort színésztársa továbbra is megosztotta:

– Nincs a világon, és aljas dolgokat művel. Miért félnek ezek a szülők vagy ezek az emberek attól, hogy Miley ő maga?

„Ha nem akarod, hogy a gyerekeid megnézzék, tudod, otthon megváltoztathatod a helyzetet, de ne csinálj nagy ügyet abból, amit csinál. Csinálj nagy ügyet az iskolai zaklatókkal, akik gyerekeket vernek” – mondta Theo James „Divergent” barátnője.

De Shailene Woodley annak ellenére, hogy egy nagyon menő személyiséget vetített ki a kamerából, nem nagy rajongója a droghasználatnak.

– Valójában a minap elmentem kirándulni valakivel, akivel nemrég találkoztam, és beszélgettünk, és ő azt mondta: „Szóval sok hasist szívsz, sok poharat szívsz?” Én pedig azt kérdeztem: „Mi? Nem, valójában.''

A nő folytatta: – És ő azt mondja: „Nem?” Én pedig azt mondtam: „Nem”. És azt mondja: 'Ez olyan vicces.'

Shailene Woodley és Theo James újra együtt lesznek a képernyőn a „Divergent” folytatásában, az „Insurgent”-ben. Az új film forgatása éppen most kezdődött.

További információ a 'Felkelő'-rőlkattints ide.

Ha többet szeretne megtudni Shailene Woodley Theo James barátnőjével kapcsolatos hírekről, maradjon itt!