„Shahs of Sunset” szereplőkMike Shouhedjelenleg Jessica Parido felesége. Shouhed a 2012-ben bemutatott 1. évad óta tagja a Bravo reality sorozatnak. Ingatlanügynökként dolgozik Los Angelesben, Kaliforniában.

Amint arról beszámolt IB Times , a „Shahs of Sunset” szereplők többsége jelen volt Mike Shouhed és Jessica Parido esküvőjén.

A Shahs of Sunset szereplőjének, Reza Farahannak az Instagram-bejegyzésében a fénykép azt mutatja, hogy színésztársai élvezik az esküvői fogadást. A képre írt felirat a következő: „@MikeShouhed és Jessica esküvője @asasoltan, @bobbypworld és @asifamirza társaságában, milyen szép este! #Shahs.Jessico Parido lefilmezte a judaizmusra való áttérését, amelyen át kellett mennie ahhoz, hogy feleségül menjen Shouhedhez, aki perzsa zsidó. Shouhed 2014 júliusában jegyezte el Paridót, és 2015. március 30-án kötötte meg vele a kapcsolatot. Az eljegyzést a Bravo számára forgatták, és a „Shahs of Sunset” egy későbbi epizódjában sugározzák majd. Továbbra sem világos, hogy az esküvő szerepel-e a műsorban.

Nem ismert, hogy Golnesa 'GG' Gharachedaghi részt vett-e az esküvőn. Annak ellenére, hogy szoros barátsága volt a „Shahs of Sunset” társszereplőjével, összevesztek, amikor Gharachedaghi azt állította, hogy Törökországba tett utazásuk során odament hozzá, és nem megfelelő előrelépéseket tett vele.

Miért lennék? GG válaszolt arra a kérdésre, hogy miért nem hívták meg az esküvőre.

A közelmúltban adott interjúkban GG állítólag bírálta a 'Shahs of Sunset' sztárt, amiért tagadta, hogy szexuális előrelépést tett vele szemben. Még ki is gúnyolta Jessicát, amiért az incidens ellenére túlélte az esküvőt.

Ha van egy lányod, akit nem érdekel, tudod, hogy a férfi hímtagja minden nő hüvelye körül hullámzik, akkor hamarosan megtörténik az esküvő” – mondta.

Hangolódjon be további „Shahs of Sunset” szereplők frissítéseire, spoilerekre és összefoglalókra.