A KBS2 legújabb történelmi romantikus drámája, a The King's Affection bemutatta új plakátját a várva várt megjelenés előtt.

A drámaposzteren a kecses portré látható, amelyen a főszereplők SF9 Rowoon, Park Eun Bin, Nam Yoon Su, Choi Byung Chan, Bae Yoon Kyung és DIA Chaeyeon láthatók.

SF9 Rowoon, Park Eun Bin és még kecsesebben pózolnak egy portréhoz a „The King's Affection” című filmben

SF9 Rowoon, Park Eun Bin, Nam Yoon Su, Choi Byung Chan, Bae Yoon Kyung és DIA Chaeyeon kecsesen pózol egy portréhoz, különféle bájokat sugározva.

Először a koronaherceg, Lee Hwi, akit Park Eun Bin alakít, mutatja meg uralkodói büszkeségét, miközben szigorúan középen ül. Tekintete hatalmat ébreszt. Sötét rejtett titkai miatt azonban van benne egy csipetnyi félelem is.

Szemben Jung Ji Woon, akit Rowoon alakít, aki bátran őrzi Lee Hwi oldalát a legközelebbi pozícióban. Ő Lee Hwi vezérigazgatója és tanára, aki együtt viszi tovább a koronaherceg titkait.

(Fotó: KBS)

Lee Hyun, akit Nam Yoon Su alakít, gyengéden mosolyog, miközben egy kicsit távolabb ül a koronahercegtől, mint királyi szolga. Édes mosolya ellenére saját, valaki iránt érzett hatalmas szeretetébe van bebörtönözve, ami elvárásokat támaszt.

(Fotó: KBS)

Másrészt Kim Ga On, akit Choi Byung Chan alakít, megtartja kísérő pozícióját, aki gondoskodik a koronahercegről, olvashatatlan arckifejezéssel, kíváncsiságot ébreszt.

Shin So Eun, akit a Ji Woon mellett helyet foglaló Bae Yoon Kyung alakít majd, fokozza a drámát. Tudja, hogyan érje el, amit akar, és mindent megtesz, hogy mindent elérjen.

(Fotó: KBS)

Végül a palota katonatisztjének legkisebb lánya, No Ha Kyung, akit a DIA Chaeyeon alakít meg, fiatalos és hibátlan mosolyával világítja meg a környezetet.

A rajongók és a potenciális nézők kíváncsisága a dráma szerelmi, konfliktusos és baráti narratívái iránt egyre jobban felerősödik.

A „The King's Affection” produkciós csapat egyik tagja azt mondta: „A színészeknek megvan a maguk gyönyörű és szomorú története. Várjuk szeretettel őket az új drámában, a „The King's Affection” októberben.

K-Drama „A király szeretete” összefoglaló és produkció

A KBS2 legújabb történelmi drámája Lee Hwi koronaherceg történetét követi, aki ikerként született, de neme miatt hamarosan elhagyták. Ezután önállóan felállt azzal a tervvel, hogy meghódítsa a trónt, méghozzá nőként.

HA HIÁNYOLTÁL: „A király szeretete” állóképek: Park Eun Bin koronaherceggé változik rejtett titkokkal új történelmi drámában az SF9 Rowoonnal

A remekművet a „Beauty Inside” rendezője, Song Hyuk Wook gondozta, a forgatókönyvíró pedig Han Hee Jung, a „Clean with Passion for Now” forgatókönyvírója.

Park Eun Hye, Lee Pil Mo, Lee Il Hwa és Bae Soo Bin is részt vesz a sorozatban.

A The King's Affection megjelenési dátuma és hol érdemes megnézni

Az SF9 Rowoon és Park Eun Bin 'The King's Affection' című filmjét a tervek szerint október 11-én, hétfőn mutatják be először.

21:30-kor lesz elérhető a KBS2-n. KST minden hétfőn és kedden.

A készülő dráma világszerte streamelhető lesz a Netflixen is.

OLVASS TOVÁBB: Nam Yoon Su, Choi Byung Chan, Bae Yoon Kyung és Jung Chaeyeon fiatalos látványt nyújtanak új drámában Park Eun Bin és SF9 Rowoon közreműködésével

Kövesse a KDramastars oldalt további Kdrama, KMovie és hírességekkel kapcsolatos hírekért!

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Elijah Mully.