Napokkal a Sunbae, Don't Take on That Lipstick című dráma premierje előtt az SF9 Rowoon bemutatta Chae Hyun Seung karakterét a képernyőn.

SF9(Fotó: Kpoplocks)

A JTBC készülő drámája fotósorozatot adott ki a főszereplő Rowoonról, amelyek izgalmat adnak a nézőknek!

Olvassa el még: Az SF9 Rowoon az Ön új karizmatikus marketingese a hamarosan megjelenő „Sunbae, Don't That Lipstick” című drámábanA „Sunbae, Don't Take On That Lipstick” egy webfilm regényből készült, amely egy kozmetikai márka marketingcsapatában dolgozó kollégák bonyolult románcát meséli el. Won Jin Ah fogja alakítani a perfekcionista Yoon Song Ah-t, az SF9-tag Rowoon pedig Chae Hyun Seung, aki különleges érzelmeket fog kifejleszteni a férfi iránt. napfürdő , vagy idősebb munkahelyen.

Az állóképek kiadásakor Chae Hyun Seung karakterét is leírták, és azt is, hogy milyen hatással lesz a karaktere a történetre.

Sunbae, Don(Fotó: Naver)

Chase Hyun Seung egy rettenthetetlen férfi, aki szüleivel nőtt fel, és soha nem mulasztja el emlékeztetni őt, hogy ne meneküljön el a problémái elől. Édesapja a Legfelsőbb Bíróságon dolgozott emberi jogi ügyvédként, édesanyja pedig híres esküvői ruhatervező. Szinte tökéletes életének fényében Chae Hyun Seungot is a szülei jó értékrendje alapján vezették, és felelősséget vállalt tetteiért most, hogy már felnőtt ember volt.

Olvassa el még: A 'Sunbae, Don't Take On That rúzs' szenvedélyes csókolózás az újonnan megjelent kulisszák mögötti videón

Sunbae, Don(Fotó: Naver)

Az új fotók Chae Hyun Seung mindennapjait mutatják be: attól a pillanattól kezdve, hogy egyedül ébred egy drága és nagy házban. Van olyan kép is, ahol hajnalban kinéz, minden reggel kimegy kocogni, mint a napi rutinja, és takarít, hogy felkészüljön a kozmetikai márkagyártó cégnél dolgozni.

Sunbae, Don(Fotó: Naver)

Arra is jellemző, hogy egyedül tölti az idejét, és minden alkalommal elmegy futni, amikor sok a fejében. Szokásává vált, hogy feloldja mindazt a stresszt, amelyet karrierje és szerelmi élete során átélt.

Esetében egyoldalú szerelmet fog tapasztalni munkatársával, és történetesen a napvédője, Yoon Song Ah. Egy állásbörze során találkozott vele először, amikor még az egyetemen járt. Később, hogy marketinges karriert folytasson, miután megkapta első munkáját a kozmetikai márkánál, Chae Hyun Seung önállóan kezdett el élni szüleitől távol.

Sunbae, Don(Fotó: Naver)

Olvassa el még: SF9 Rowoon és Won Jin Ah kémiája sugárzik az újonnan kiadott állóképekben a közelgő drámához

Rowoon karakteréről beszélni kezdett a város. Rajongói már várták a visszatérését a kis képernyőn az előző nagy sikerű, „Extraordinary You” című drámája után. Az idol-színész újabb karakterfejlődést mutat majd be, amit biztosan sokan értékelni fognak. Túláradó karizmája van, amely képes megragadni a nézők szívét.

A Sunbae, Don't Put On That Lipstick premierje január 18-án, 21:00-kor lesz. (KST).

Tekintse meg az alábbi előzetest!

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Rowoon - 로운 (@sf9__rowoon) által megosztott bejegyzés

Izgatottan várod, hogy láthatod az SF9 Rowoonját a hamarosan megjelenő „Sunbae, Don't That Lipstick” című drámában? Oszd meg velünk gondolataidat kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins