SF9 Chani a közelmúltban beszélt legújabb romantikus vígjátékáról, a „Jinx”-ről, és első főszerepének elvállalása során szerzett tapasztalatairól. Színészként is beszélt jövőbeli terveiről.

SF9 Chani őszinte gondolatait osztja meg a Jinx című romantikus vígjátékkal kapcsolatban

A Kakao TV eredeti fantasy romantikus vígjátéka Kyu Han történetét mutatja be, akit SF9 Chani alakít, aki egy hétköznapi diák, akit egy tüsszentő dzsincs átkoznak. Amikor tüsszent, a dolgok pontosan az ellenkezőjét teszik annak, mint amit ő akar, és nehéz helyzetbe hozza őt a mindennapi életében.

Ezen kívül a viszonzatlan romantika részlegében is megragadt a régóta szerelmes Se Kyunggal, akit WJSN Eunseo alakít.(Fotó: Cocoa TV) Kdrama Jinx

A „Jinx” egy szórakoztató és egyedi fantasy-drámát szolgált fel, amely rokon karaktereket ábrázolt, amelyek visszhangra találtak a nézőkben.

SF9 Chani elárulta, hogy világjárvány idején nehéz volt leforgatni első romantikus vígjátékát, de minden tőle telhetőt megtett, hogy egy nagyszerű projektet dolgozzon ki.

Azt mondta: „Nagyon élveztem a drámát forgatni. Én is jól szórakoztam nézni. Az élményeken kívül felbecsülhetetlen értékűek azok az emlékek, amelyeket a velem egykorú színésztársaimmal, producerekkel és munkatársaimmal kötöttem.

SF9 Chani és Cosmic Girls Eunseo számára(Fotó: KakaoTV) SF9 Chani a Kdrama Jinxben

HA HIÁNYOLTÁL:Han Chae Young, Lee Ji Hoon, Ji Yi Soo és Goo Ja Sung eltökéltséget sugároz vágyaik elérésében az új „szponzor” drámában

SF9 Chani is megosztotta gondolatait a szerepéről és arról, hogyan készült rá. „A szerep nagyon elbűvölő volt, a tüsszentés utáni szupererő megjelenése egészen egyedi volt. Az ellenkezőjére kellett gondolnom, mint amit akartam, de előfordult, hogy összezavarodtam a zavarodottság miatt.

„Mivel sokat kell tüsszentenem a drámában, dolgoztam a tüsszentésem képén” – ismerte el nevetve.

SF9 Chani a Rom-Com műfajról és a WJSN Eunseo-val való együttműködésről

„A romantikus vígjáték egy olyan műfaj, amelyet ki akartam próbálni. Szerencsére felajánlották a szerepet, és egyben nagyon jól éreztem magam” – mondta.

SF9 Chani és Cosmic Girls Eunseo számára(Fotó: KakaoTV) SF9 Chani a Kdrama Jinxben

SF9 Chani azt mondta, hogy alábecsülte a műfajt, és hamar rájött, hogy nehezebb, mint gondolta. Hozzátette: 'Igyekeztem minden tőlem telhetőt, hogy a lehető leghatékonyabban ábrázoljam a szerelem érzelmét.'

SF9 Chani és Cosmic Girls Eunseo számára(Fotó: KakaoTV) SF9 Chani a Kdrama Jinxben SF9 Chani(Fotó: KakaoTV) WJSN Eunseo

A színész a színésztársáról, WJSN Eunseoról is megosztotta gondolatait: „Ő [WJSN Eunseo] körülbelül velem egykorú volt, így nem volt nehéz kommunikálni vele. Eleinte kínosak voltunk, de a forgatás folytatódásával hamar közel kerültünk egymáshoz.

SF9 Chani tervei a jövőre, mint színész

Amikor a jövőbeli terveiről és színészi céljairól kérdezték, SF9 Chani azt mondta: 'Megtenném, ha ez egy jó projekt.'

Az énekes és a színész azt mondta, hogy egy pillanat alatt elkészítené a projektet, ha a forgatókönyv és a karakter jól meg van írva. Azonban ő is bármit megtenne, mivel nem akarja korlátozni magát.

(Fotó: SF9 Hivatalos Instagram) SF9 Chani

SF9 Chani különféle színészi előadásokat szeretne készíteni különböző szerepekben, akiknek megvannak a maguk bájos tulajdonságai.

OLVASSA MÉG: Yoo Seung Ho tiszteletreméltó felügyelővé változik az új történelmi romantikus drámában a Girl's Day Hyerivel

Összegezve: „Hálás vagyok a nézőknek, akik a végéig támogatták a „Jinxet”. Remélem, mindig sokan emlékezni fognak rá. Hamarosan találkozunk egy másik projekttel, mint új karakter.

Másrészt Chani és csoportja, az SF9 november 22-én, 18:00-kor kiadja 10. minialbumát, a 'Rumination'-t, a 'Trauma' című kislemezével. KST.

Nézze meg az előzetest itt!