Mindenki azt hiszi, hogy Selena Gomez és Niall Horan egy tétel, de az énekesnő végre megválaszolta a pletykákat, miszerint ő és a One Direction tag randevúznak.

A 23 éves popsztár kétségtelenül cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint ő és a brit előadó, Niall Horan randevúznak a Billboard 10. éves, pénteken megrendezett Women in Music rendezvényén.

Amikor megkérdezte Szórakozás ma este a közte és Niall Horan közötti rekordot felállító eseményen Selena Gomez így válaszolt: „Úristen! Nem.'A „Good for You” lenyűgöző énekesnője azonban gyorsan bevallotta, hogy csodálja a 22 éves előadóművészt.

– Szeretem őt, mindig is szerettem. Elképesztő” – tette hozzá az egykori Disney-sztár.

A pletykák, miszerint ketten randevúznak és romantikus kapcsolatban állnak egymással, kezdetben akkor robbant ki, amikor a hónap elején a hírek szerint Selena Gomezt és Niall Horant észlelték egy rendezvényen. Alapján Us Weekly , ketten „csókolóznak a klub közepén, mindenki előtt” Channing Tatum feleségének, Jennának a 35. születésnapi ünnepségén a Bootsy Bellows éjszakai klubban december 4-én.

Beágyazás a Getty Images szolgáltatásból

Egy meg nem nevezett forrás azt is elmondta a magazinnak, hogy „határozottan nagyon közelinek tűntek, és mintha együtt lennének”, hozzátéve, hogy „nagyon közel voltak egymáshoz, beszélgettek és suttogtak”.

A bennfentes azt is elmondta nekünk, hogy a pár együtt hagyta el az eseményt aznap este, és felfedte, hogy Selena Gomez „kifelé menet megragadta a karját, és megragadta”.

Amellett, hogy tagadta, hogy Niall Horannal randevúzna a Billboard rendezvényen, Selena Gomez visszavágott a rosszallókra, miután megvádolta, hogy egy előre felvett számra énekelt az idei Victoria Secret Fashion Show-n.

„Igen, a kurva élőben énekelek” – olvasható Instagram-fiókjában.

„Csak úgy éreztem, olyan helyen vagyok, ahol jogom van mondani valamit és megvédeni magam, mert mindig kedves vagyok, mindig kedves vagyok” – mondta Selena az ET-nek. – Időnként megérdemlem, hogy elmondjam, amit érzek.

Alapján MTV Híradó , Selena Gomez a „Same Old Love” című slágerét adta elő az eseményen, miután megkapta a tekintélyes Billboard Chart-Topper díjat.