Úgy tűnt, Miley Cyrus és Selena Gomez véget vetett a régóta tartó viszálynak. A Disney timsóit végigtáncoltatták Katy Perryvel Markus Molinari születésnapi partiján.

Alapján Inquistr , Miley Cyrus, Selena Gomez és Katy Perry jól érezték magukat a múlt héten Markus Molinari születésnapi ünnepségén. Régóta pletykálják, hogy Miley és Selena mostanában nem találkoztak egymással, a „Bangerz” énekesnője pedig állítólag az Instagramon is árnyalja őt. Kiderült, hogy mindketten régóta elásták a csatabárdot, és továbbmentek.

Eközben Miley volt barátja, Patrick Schwarzenegger is a buliban volt. Ők azonban úgy tettek, mintha nem látnák egymást, és folytatták a dolgukat.„Miley csodálatosan nézett ki, és úgy tűnt, nem törődött vele, hogy Patrick ott van. Úgy tűnik, teljesen túl van rajta! - mondták a bennfentesek.

Hatodik oldal beszámolt arról, hogy bár Miley és Patrick jól érzik magukat, tudatos erőfeszítéseket tettek, hogy távol maradjanak egymástól.

„Mindenki jól szórakozott, énekelt és táncolt, de Miley és Patrick távol maradtak egymástól. Különböző időpontokban érkeztek és külön-külön indultak el. Meg sem próbált a közelébe férkőzni.

Korábbi párjuk majdnem összefutott, ami Miley rendkívül kényelmetlenül érezte magát. A „Wrecking Ball” sztár azonban gyorsan felpattant, és új BFF-jéhez, Selenához és Katyhez fordult támogatásért.

„[Miley] nem hagyta, hogy a közeli befutó tönkretegye az éjszakáját. A We Can't Stop énekesnője Perryvel (30) és Gomezzel (22) beugrott egy karaoke fülkébe, hogy előadják a „Ne hagyd abba a hitet” című dalát.

Az év elején Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger úgy döntött, hogy véget vet hat hónapos kapcsolatának. Bár a szakítás okát soha nem erősítették meg, a párhoz közel álló források azt állítják, hogy mindkettőjük prioritásai eltérőek voltak, ami végül megviselte kapcsolatukat.

„Csak két különböző helyen vannak az életükben – ő az egyetemen, a lány pedig a zenéjére és a karrierjére összpontosít” – áll a cikkben.