2020 második fele egyre jobb lesz, mivel az új „Penthouse” dráma éppen most mutatta be csodálatos szereplőgárdáját!

A közelgő SBS-dráma megerősítette a szereplőket: Lee Ji Ah, Kim So Yeon, Uhm Ki Joon, Park Eun Seok, Yoon Jong Hoon, Yoon Jo Hee, Bong Tae Kyu, Shin Eun Kyung és még sokan mások.

Egy 100. emeleti penthouse-ban található Gangnamban, ahol primadonnák éltek, egy előkelő és magas színvonalú társadalomban, ahol ezek a nők mindent megtesznek, hogy megőrizzék élethelyzetüket. Elsősorban azoknak a nőknek a történetét mutatja be, akik kíméletlenek a gyermekeik védelmében és többek között az elit státusz megőrzésében.A „Penthouse” felkeltette a figyelmet, és az egyik jól várt dráma az SBS-hálózatok műsorlistájának év végén. Az elittársadalom királynőiről és a gyönyörű színésznők, például Eugene, Lee Ji Ah és Kim So Yeon kémiájáról beszélve mélyen elmerülhet a karakterekben, és megvendégelheti divatstílusukat.

Lee Ji Ah, Eugene és Kim So Yeon(Fotó : Wikipédia | InStyle)

A drámát Joo Dong Min rendezi a „The Last Empress”-ből, és a „Return”-ból Kim Soon Ok forgatókönyvíróval együttműködve.

Lee Ji Ah, mint Shim Soo Ryeon, egy elit, magas osztályú társadalom penthouse királynője. Lenyűgöző és kecses termete mindent megad neki, amire ezen a világon szüksége van.

Kim So Yeon az ambiciózus és arrogáns penthouse királynő, mint Cheon Seo Jin. Megmutatja gazdagságát, és mindent megtart, ami hatalmában áll.

Eugene elszánt nő, aki mindent megtesz, hogy belépjen az elit társadalom világába. Oh Yoon Hee karakterében keményen dolgozik, hogy gyermeke a felsőbbrendűek közé kerüljön, még akkor is, ha a gazdagság véletlenül elérhetetlen.

Uhm Ki Joon egy okos ingatlanügynököt alakít, aki gondoskodik arról, hogy minden befektetésével pénzt hozzon magával. A karakterben Joo Dan Tae, az elegáns Shim Soo Ryeon (Lee Ji Ah) férje.

Uhm Ki Joon(Fotó: Channel-Korea)

Shin Eun Kyung egy másik nő az elit osztályban, aki meggazdagodik, és titokzatos kettős életet él.

Shin Eun Kyung(Fotó: listal.com)

Bong Tae Gyu ügyvédek és bírák családjából származik, cserébe ő maga is ügyvéd. Lee Kyu Jin karakterében ő az egyetlen fia és vagyonörököse a családjából.

Bong Tae Gyu(Fotó: iMe Korea)

A „Penthouse” októberben kerül adásba. Az SBS hálózat egyik várt drámája.