Az új és sztárokkal teletűzdelt sitcom idén márciusban kerül adásba!

sandara-park-and-super-junior-ryeowook(Fotó: a Sandara Park hivatalos Instagramja és a Super Junior hivatalos Instagramja)

Néhány kedvenc koreai bálványod összefog egy izgalmas, soha nem látott élő szituációban. Az „ON AIR – The Secret Contract” egy új interaktív műsor új meghatározása, amely egy spin-off sitcom-ot és egy rádióműsort tartalmaz színházi előadásba. A készülő darabot az LG Uplus és a Shinswave zenei produkciós cég koprodukciója lesz. Az „SNL Korea” produceri igazgatója, Yoo Sung Mo részt vesz a következő projekt irányításában.

Az „ON AIR – A titkos szerződés” romantikus vígjáték műfaja

Az „ON AIR – The Secret Contract” állítólag egy interaktív műsor, amelyben a szereplők valós időben fogadják és olvassák a rajongók megjegyzéseit, és közvetlenül kommunikálnak velük online és offline közönségen keresztül. Az érdekesebbé tétel érdekében minden epizód más-más történetről szól, és meglepetésvendégek is fellépnek, hogy különleges előadásokat adhassanak élőben, és kevés interakciót folytassanak a szereplőkkel és a nézőkkel. Az élő show várhatóan március 20-tól április 18-ig tart a szöuli Kwanglim Művészeti Központban.Az új projekt bejelentése után a rajongók kíváncsiak voltak, hogyan bontakoznak ki a történetek. A legtöbb néző számára ez lesz az első alkalom, hogy ilyen előadást nézzen. Az „ON AIR – The Secret Contract” egy romantikus vígjáték műfaj, amely DJ Aaron, az egyik híres bálvány, de arrogáns történetét és egy Shin Woo Ri nevű írót ábrázolja, aki az egyetlen személy, aki ismeri DJ Aaron titkát.

Sztárokkal teletűzdelt Sitcom meglepetésvendégekkel

Március 4-én végre kiderült a sztárfelállás. Kezdve a férfi főszereplőkkel, mint a Super Junior Ryeowook, a VICTION Seungsik, az UP10TION Lee Jin Hyuk és a Golden Child Joochan. Ők a férfi főszereplő DJ Aaron szerepei lesznek. A Super Junior tag már bizonyította tehetségét éneklésben és színészetben különböző zenei projekteken keresztül, a Golden Child Joochanja pedig nemrég debütált a zenés színpadon a 'Láng szonáta' című darabjával, amelyben Ryeowook is szerepelt. Míg Seungsik és Lee Ji Hyuk az első moziban debütál majd az ON AIR – A titkos szerződés című projektben.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A We are Super Junior által megosztott bejegyzés! Igen (@szuperjunior)


A koreai sztár, Sandara Park is a színházi színpadra lép, és várhatóan ő alakítja a női főszerepet, Shin Woo Ri-t, és csatlakozik hozzá Jeon Ye Ji musical színésznő is. Azt mondták, hogy a Sandara Park aktívan részt vesz színházi projektekben és tévéműsorokban, így alkalmassá teszi a szerepre.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A Sandara Park (@daraxxi) által megosztott bejegyzés

Lee Se Young és Crayon Pop Choa alakítja Oh Myung Joo szerepét. A musicalszínész és a Dancing 9 egykori versenyzője, Han Sun Chun lesz a főszerepben Tae Young; a műsor koreográfiájában is részt vesz. A szereposztást Yoon Mi So színész, Yoo Jae Pil komikus, a HashTag Dajeongja, a NOIR Ryu Hoyeonja, az ELRIS Hyeseongja, Kim Siheon, Kim Daewon és Kim Yeonkuk egészíti ki.

A közelgő műsor a V LIVE-on és a LINE LIVE-on lesz elérhető a globális rajongók számára, a nézők pedig várják a vendégek meglepetésszerű megjelenését is. Soha nem tudhatod, kedvenc bálványaid, színészeid és színésznőid felbukkanhatnak!

Olvashatod még:Ez a 7 koreai híresség pompásan néz ki nadrágkosztümben

Olvashatod még: Moon Ga Young és a Super Junior, Kim Hee Chul új webdrámát ad ki „Recept a fiataloknak” címmel

Izgatottan várod ezt az új, sztárokkal teli komédia? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.