Úgy tűnik, a Samsung arra készül, hogy a közelgő ünnepi szezonban elcsábítsa a vásárlókat. Az okostelefon-gyártó bejelentette a 'Gifts of the Season' promóciós kampányt, amelynek keretében több száz dollár értékben ajándékoznak ajándékokat.

A Samsung akár 350 dollár értékű promóciós csomagot kínál azoknak az egyesült államokbeli vásárlóknak, akik bizonyos okostelefonokat vásárolnak mától november 22-ig. A Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy Note 5 és Samsung Galaxy S6 Edge+ mind benne van a Samsung Gifts of a szezon promóciója – számoltak be CNET .

Az okostelefon-gyártó két csomag közül választhat, amelyek mindegyike tartalmaz egy gyorstöltős hordozható akkumulátort és a Samsung vezeték nélküli töltőpadját.Az első lehetőség, a Swarovski kristály ékszercsomag, amely Samsung márkájú, gyorstöltős hordozható akkumulátorparkot, vezeték nélküli töltőpadot és Swarovski kristály telefontokot tartalmaz. A második lehetőség, a Level On ajándékcsomag ugyanazt az akkumulátort és a töltőlapot tartalmazza, de helyettesíti a Samsung Level On fejhallgató kristályburkolatát. Mindkét ünnepi ajándékcsomag becsült értéke 349 dollár A perem .

Meg kell jegyezni, hogy az ingyenes szolgáltatások igénybevételéhez az ügyfeleknek ki kell fizetniük a megvásárolt okostelefon teljes kiskereskedelmi árát, és meg kell osztaniuk a nyugta másolatát a Samsunggal.

A Samsung külön akciót is kínál mindenkinek, aki aktiválja a Samsung Pay szolgáltatást a készülékén. Az 50 dolláros készpénz-visszatérítéshez a felhasználóknak aktiválniuk kell a cég Samsung Pay mobilfizetési rendszerét az új telefonon.

Emellett az okostelefongyártó 100 dolláros Google Play-jóváírást is kínál mindenkinek, aki iPhone-t Samsung telefonra cserél.

A Sprint Samsung promóciós kampányt is folytat. A Sprint egy év Amazon Prime-ot ajándékoz azoknak a vásárlóknak, akik ugyanazt a négy zászlóshajót vásárolják. Az ajánlatot azok a vásárlók is igénybe vehetik, akik úgy döntenek, hogy anélkül vásárolják meg az okostelefont, hogy a teljes kiskereskedelmi árat egyben kifizetnék.

Mindenképpen nézd meg samsungpromotions.com az ajánlat további részleteiért.