Samsung Galaxy S5 vs S4: A nemrég kiadott Samsung Galaxy S5 minden bizonnyal kötelező darab a Samsung lelkes rajongóinak. Legalábbis a fogyasztók így gondolják. Nem azért, hogy bárkinek betörje az illúzióüveget, de a valóságban és a gyakorlati szempontból a Galaxy S5 nem elég jó.

Ami az árat illeti, a Galaxy S5-öt 550 fontért adják az Egyesült Királyságban. Az előző modell sokkal olcsóbb, 300 font. Ez annak köszönhető, hogy a Galaxy S4 már egy éve megjelent. A fogyasztóknak arra kell összpontosítaniuk és meg kell vizsgálniuk, hogy megéri-e fizetni a két eszköz közötti 200 GBP különbséget.

A Galaxy S5 extra előnye elődjéhez képest egy frissített Snapdragon processzor, jobb kamerák, ujjlenyomat-szkenner, szívverés-érzékelő, víz- és porálló.Ha már a processzornál tartunk, a Galaxy S4 és a Galaxy S5 specifikációi közötti különbség nem más, mint egy kisebb frissítés, mivel a legújabb Snapdragon 801-en fut. A legtöbb eszköz ma már gyors, és nincs haszna ennek az extra sebességnek. A hátlapi kamera 16 MP-es, és a tömeg máris megvadul. Igazából egyáltalán nem izgalmas. Ha visszatekintünk a tíz évvel ezelőtti kézitelefonokra, egy 2 MP-el is megvadul a tömeg.

Így marad a készülékben a technológiai újítások és az ellenálló képesség bizonyos földi elemekkel szemben. A kérdés a fogyasztókban van. Valóban szüksége van szívverés-szkennerre? A másik 3 funkció nagyszerű, de megérnek 200 fontot?

Összességében a Galaxy S4 még mindig elég jó a fogyasztók számára. A hitelesítés nem sokat számít, ha a felhasználók tudják, hogyan kell gondoskodni a készülékükről.

Mit gondolsz a Samsung telefon használóiról? Megéri frissíteni a Samsung Galaxy S5-öt? Hangzik el az alábbi megjegyzés rovatban!