Samsung Galaxy S4 frissítés: Remek hír a Samsung Galaxy S4 felhasználóknak, mivel a telefon új szoftverfrissítése, a KitKat 4.4 szoftverfunkciókat hoz magával a Samsung Galaxy S5-ből. Az új Samsung Galaxy S4 KitKat 4.4 frissítés azonban csak a Samsung Galaxy S4 egy verziójához és egy régióban érhető el. Az sem világos, hogy a Samsung mikor fogja kiadni.

A Samsung még februárban lépett színpadra a barcelonai MWC-n, ahol bemutatták a Samsung Galaxy S5-öt. Ez néhány jó frissítéssel jár a Samsung Galaxy S4-hez képest, és a továbbfejlesztett TouchWiz felülettel.

A Samsung Galaxy S5 szoftvert egy videóban láthattuk, és számos frissítést mutat be a kamerán, valamint a KNOX fejlesztéseit, valamint egy új gyerek módot és az Ultra Power Saving módot a jobb napi használat érdekében. Az S Health 3.0 is jár hozzá.A Samsung nem közölte, hogy ezeknek a funkcióknak egy része megérkezik-e a régebbi készülékekre, például a Samsung Galaxy Note 3-ra vagy az S4-re.

Úgy tűnik, hogy a Samsung néhány funkciót hozott a Samsung Galaxy S4-be, beleértve a Kids módot, és a KNOX 2.0 a Samsung Galaxy S4 GT-I9500 LTE készülékre irányul Németországban.

A változásnapló szerint a frissítés jobb akkumulátor-üzemidőt kínál, de úgy tűnik, hogy a Samsung Galaxy S5 Ultra Power Saving módja még nem jutott el az S4-hez.

A frissítés egyelőre csak a GT-I9500-as készüléken érhető el Németországban, és fogalmunk sincs, hogy a többi készülékre is megérkezik-e. Természetesen a frissítések mindig megjósolhatatlanok, és sorrendben vagy régiókban is megjelenhetnek, és a szolgáltatótól függenek.