Ryu Duk Whan színész botrányba keveredett, és elkerülte a kérdések megválaszolását.

2014. május 14-én volt a „God's Quiz 4” (forgatókönyv: Park Dae Sun, rendező Lee Min Woo) produkciós bemutatója Szöul Mapoguban (Sanamdong, CGV Sangam), amelyet az OCN csatorna vasárnapi drámája sugároz.

Ezen a napon Ryu Duk Whan azt mondta, hogy nem nyilatkozik a Park Ha Sunnal kapcsolatos kérdésekről.A két ember 2012 decemberében készült együtt a képre, és randevúzásuk miatt botrány alakult ki. Abban az időben mindketten azt mondták, hogy nagyon jó barátok.

A „God's Quiz 4” a 2010-ben sugárzott orvosi misztérium dráma másolatáról szól, és a „Koreai Egyetem Ügyvédi Irodájának” elit orvosait mutatta be, amint a titokzatos halált vizsgálják, és megpróbálnak megfejteni egy rejtélyt, amely egy ritka körülötte volt. betegség. Egy egyedülálló ritka betegség témájával bemutatja a szórakoztató rejtélyes folyamatot, szűk karaktertérképet és szórakoztató cselekményt, mivel ezek egy nemzeti misztérium orvosi dráma volt.

A „God's Quiz 4” ismét Ryu Duk Hwant és Yoon Joo Hee-t ábrázolja, Lee Dong Hae és Kim Jae Kyung pedig együttműködnek. Május 18-án 23:00-kor adjákth.