Hé, lány, Ryan Gosling írt és rendezett egy filmet, és már megjelent a trailer!

Megjelent a The Notebook színészének Lost River című filmjének előzetese.

'A Lost River egy egyedülálló anya [Christina Hendricks] története, aki egy sötét alvilágba kerül, miközben tinédzser fia felfedez egy utat, amely egy titkos víz alatti városba vezeti.' Az első klip, amely alább látható, egy fiatal fiút mutat be, aki egy táskával sétál ki. Egy égő bicikli gurul el mellette.Matt Smith karaktere egy olyan jelenetben van, amit kiabál. Nézze meg az izmaim egymás után többször. És akkor egy égő házról készült felvétel.

Egyelőre nehéz megérteni, hogy miről szól a Lost River, de remélhetőleg hamarosan több is kiderül egy másik előzetesből!

A Lost River még Christina Hendricks, Matt Smith, Saoirse Ronan és Eva Mendes is.

Ryan Gosling szünetet tartott a színészetben, hogy rendezze és megírja a Lost Rivert. Tavaly Gosling azt mondta az AP Entertainment Jake Coyle-nak a színészetről: „Túl sokat csinálom. Elvesztettem a perspektívámat azzal kapcsolatban, amit csinálok. Azt hiszem, jó, ha tartok egy kis szünetet, és átgondolom, miért csinálom és hogyan csinálom. És úgy gondolom, hogy ez egy jó módja annak, hogy tanuljunk erről. Annyira szükségem van egy kis szünetre önmagamtól, amennyire elképzelem a közönségnek.

Gosling hozzátette: „Minél több lehetőséget kapok, annál többet tanulok meg arról, milyen könnyű (kifejező) felépíteni. Harcolsz a szabadságért, aztán megkapod, és akkor van annyi kötél, hogy felakaszthatod magad. Ez olyan, mintha próbálnék némi visszafogottságot gyakorolni, mert annyi szabadságom van.

Az Elveszett folyót ezen a héten mutatják be a Cannes-i Filmfesztiválon.