A brazil vegyes harcművész Cristiane 'Cyborg' Justino belefáradt Ronda Rousey nevének hallatába, és állítólag szeretne találkozni a UFC 140 font súlyú bajnokával.

Cris 'Cyborg' Justino megjelent a UFC Tonight pénteki epizódjában, és azt mondta, hogy egy kicsit belefáradt riválisa, Ronda Rousey nevének hallatán.

'Ez bosszantó' - viccelődött az Invicta FC pehelysúlyú bajnoka Kenny Florian és Michael Bisping társműsorvezetőknek.„Minden nap hallom, Ronda Rousey, Ronda Rousey” – tette hozzá.

A brazil vegyes harcművész bevallotta, hogy továbbra is szeretne lábujjhegyre menni Rousey-val, és egy nap az UFC-ben szeretne harcolni. Az UFC-nek azonban jelenleg nincs női pehelysúlyú osztálya, csak 115 font szalmasúly és 135 font súlyú, FOXSports neves.

Cyborg korábban azt mondta, hogy veszélybe sodorná az egészségét, ha úgy dönt, hogy lemegy a súlyzóra. Az elmúlt évben azonban végre elvetette azt a terveit, hogy 135 fontra csökkenjen.

Május 1-jén Cyborg azt mondta, hogy a következő meccse 145 font lesz, de ragaszkodott ahhoz, hogy egy új táplálkozási edzővel együtt dolgozva úgy gondolja, hogy a jövőben lehetséges lesz a súlygyarapodás.

'Izgatott vagyok. Egy napon meg akarom tenni a küzdelmet 135 évesen” – mondta Justino, hozzátéve, hogy most van egy professzionális táplálkozási srác, George Lockhart, aki segített neki megkönnyíteni a 145-öt.

Justino hozzátette, hogy 100 százalékosan megpróbálja megvalósítani ezt a harcot Ronda Rousey-vel.

Rousey is beszélt arról, hogy lelkesen harcol Cyborg ellen, amíg az igazságos.

„Még mindig én vagyok a divízió bajnoka. Még mindig itt vagyok, és (Justino) megküzdhet velem, vagy sem” – mondta Rousey.

Az UFC legdominánsabb női harcosa Justinót hibáztatta, amiért nem jött el az Octagonba, és azt mondta, hogy biztosan tud 135 fontot keresni. Rowdy hozzátette, hogy aki csal és megkönnyíti a dolgát, az mindig megpróbálja megkönnyíteni a dolgát. MMAJunkie .

A UFC női kissúlyú bajnoka azt mondta, Justinónak meg kell tanulnia, hogy nem mindig kap előnyöket a maga javára, és pontosan azt kell tennie, amit a többi lány.Rowdy azt javasolja, hogy hagyja abba a szteroidok szedését, és hízzon.

Rousey arra is rámutatott, hogy az emberek azért szednek szteroidokat, mert bizonytalanok, és azt mondta: 'Nem hiszem, hogy a bizonytalansága eltűnt.'

„Természetesen szeretnék egyszer bajnok lenni a UFC-ben” – mondta a Chute Boxe harcosa, majd hozzátette, hogy Ronda Rousey elleni küzdelem fontosabb számára, mint az öv megszerzése, mivel már van öve.

– Találkozzunk 140 kilósan – mondta Justino a kamerába nézve.

Cristiane Justino135-nél kell harcolnifontot Invictában, mielőtt megkapja a kívánt párosítást Ronda Rousey-val.

Szerinted ki nyer majd egy Rowdy vs. Cyborg meccset? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben!