Lee Jin Wook felfedte a valódi okot, amiért habozott a házassággal kapcsolatban.

A tvn 'I Need Romance Season 2' 13. epizódjában, amely augusztus 1-jén került adásba, Yoon Suk Hyun felfedte az igazi okot, amiért szkeptikus volt a házassággal kapcsolatban.

Ebben az epizódban Kang Na Hyun telefonhívást kapott Yoon Suk Hyun anyjától, amikor távol volt. Édesanyja elmondta Na Hyunnak, hogy a nővére elhunyt, és őt sokkolta.Suk Hyun nővére ugyanabban a gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, mint az apja. A múltban, miután Suk Hyun nővére elájult, és kórházba került, megkérdezte az anyját: „Ugyanaz a betegség, mint az apám? Ugyanazok a tünetek, mint az apámnak. Ez örökletes?

Suk Hyun kijelentette: „Ki Hyun valószínűleg így fog meghalni. Miért volt gyereked? Miért volt nálam én és Ki Hyun? és kimutatta haragját.

Yoon Suk Hyun azt mondta volt barátnőjének, Joo Yul Mae-nek: „Nem tervezek férjhez menni. Miért kellenek igazán gyerekek? Tényleg szükséged van gyerekekre? és kimutatta negatív gondolatait a házasságról és a gyermekvállalásról.

Joo Yul Mae bosszúsan szakított vele, és azt gondolta, hogy ő egy felelőtlen barát, aki 12 évig járt vele, és kijelentette: 'Nem megyek férjhez.' De ez azért volt így, mert Yoon Suk Hyun látta, hogy apja és nővére ugyanabban a betegségben szenved, és nem volt pozitív véleménye a házasságról és a gyermekvállalásról.

A nézők azt mondták: „Yoon Suk Hyunnak van egy szomorú története”, „Ez egy olyan történet, amely könnyeket csal”, „Azt hiszem, tudom, miért nem szerette igazán a házasságot”, „Nem térne vissza Joo Yul Mae, miután megtudta ezt? ' – Megértem a gondolatait, hogy a gyerekei esetleg olyan betegek, mint a nővére.