Egyes hírek szerint Rihanna terhes a furcsa viselkedése és a közösségi médiában tett bejegyzései miatt. A 26 éves énekesnő szívesen tesz közzé fotókat unokahúgáról az Instagramon és a Twitteren. Szívesen hívja „őfelségének” az aranyos babát, és úgy tűnik, szabadidejének nagy részét az unokahúga gondozásával tölti.

Riri azt írta az egyik fotónak az Instagramon, hogy „elvitt engem. ő kapott engem. teljesen. feltétel nélkül. Ez az anyai szeretet jele. Lehet, hogy az anyaságra készül? Lehetséges, mert ismét visszatérnek a terhességről szóló pletykák.

Alapján Media Take Out , a Rihanna valóban terhes, és hogy 100 százalékosan hitelesített tényeket szereztek. IB Times beszámolt arról, hogy a webhely azt állította, hogy Riri egy terhességről szóló dalon dolgozik. A pletykaoldal azt is írta: 'Rihanna rendkívül boldog, hogy gyermeket szült.' Néhány napja tudta meg, hogy babát hord.Egy másik jele annak, hogy Rihanna terhes, a viselkedése megváltozott. Mindannyian tudjuk, hogy a „Diamonds” slágergyáros szeret füvet szívni, ezért elég furcsa, hogy úgy döntött, hogy abbahagyja. A weboldal arról számolt be, hogy 'Megtiltotta a füvesítést a stúdióban, amíg a zenéjén dolgozik.'

Ha igaz, hogy a bajai szépségnek hamarosan babája lesz, akkor ki lehet születendő gyermekének az apja? Lehet, hogy a kispapa Chris Brown vagy Drake? Vagy talán ez arejtélyes sráchogy néhány hete randevúzni látták.

Nagy az esélye annak, hogy Drake lesz a baba apja, mivel idén több hónapja szerelmi kapcsolat fűzi őket egymáshoz. Az is lehetChris Brownmióta pletykák keringenek arról, hogy ketten titokban randevúznak. De egy biztos, Rihanna gondolt a gyerekvállalásra, de nem a pillanatra.

Egy forrás elmondtaHollywoodi élet, 'Egy napon a megfelelő férfival, a megfelelő időben családot akar alapítani.' A bennfentes hozzátette: 'Jó anya lenne, és szereti és elrontja a gyerekét, de még nem áll készen.' Szerinted Rihanna jelenleg terhes?