A Yahoo News oldalán Richard Marx hamarosan kiadja új albumát (6 év múlva), melynek címe Beautiful Goodbye.

Az énekes a közelmúltban fantasztikus reklámfogást hajtott végre, hogy népszerűsítse albumát, és egy mulatságos meglepetés-duettet készített az Idol műsorvezetőjével, Ryan Seacresttel az American Idol 13. évadának fináléjában.

Richard tisztázta a Yahoo Music-nak, hogy nem rajongója az olyan énekversenyeknek, mint az Idol. Sőt, azt is hozzátette, hogy „nem félt tőle”, hogy elfogadta barátja, Ryan személyes felkérését, hogy lépjen fel a műsorban.

Marx láthatóan minden figyelmét arra fordítja, hogy előfizesse ezt (a duettet), mert szívesen emlékszik vissza arra, hogy a művész ugyanolyan kedvesen bánt vele, akit először látott koncerten: a The Monkees, még 1969-ben, és akkor még csak 5 éves volt. éves.


A Yahoo szerint nincs kétség afelől, hogy Ryan Seacrest izgatott volt, amikor Richard Marxot koncertezni láthatta a napokban, és 2014-ben duettet vele. Lehet, hogy Richard legyőzte Ryant az izgalmak osztályán saját első koncertélményével. A Yahoo Interview-ban kijelentette: „Nem hiszem, hogy valaha is vezettem volna [a Monkees koncertjét], pusztán mánia miatt. Soha nem voltam még izgatottabb, hogy elmenjek egy koncertre, mint ez.

Figyeld a Teljes interjú

A „Beautiful Goodbye” megjelenési dátuma július 8-ra várható.