RHONY Ramona Singer VS Kristen Taekman! A New York-i Igazi Háziasszonyok Ramona Singer ebben az évadban úgy viselkedik, mint a marhaság! A Newbie Housewives sztárja és modellje, Kristen Taekman nem veszi félvállról Ramona Singer szemtelen viselkedését. Valójában Kristen teljesen megállja a helyét, így Ramona úgy néz ki, mint egy csicsás pris, aki többet aggódik a hajával, mint a barátaival. Ramona Singer tényleg azt gondolta, hogy megúszhatja, ha megdob egy pohár Pinot-val Kristen Taekmant a Berkshires-ben? Ramona eltörte a modell ajkát! Ki gondolja Ramona, hogy az emberek arcába vág dolgokat? Nagyon remélem, hogy a RHONY producerei megfontolják, hogy Ramonát kirúgják a műsorból. És a múlt héten, miután Kristen visszadobta a vizet Ramonára, Singer még b*csnak is nevezte Kristent, amiért tönkretette az értékes ütését! Ramona a RHONY-n ismét bebizonyítja, hogy meg tudja tálalni, de nem bírja. Singer elindította a vízi harcot, Ramona mégis feldühödik, amikor Taekman valóban visszavág. Ramona, más néven Rameana' Taekman szerint a WWHL-en, mindenkit idegesített, és pontosan ugyanúgy viselkedik, ahogy Ramons prédikál, hogy ne viselkedjenek. Megmondani Kristennek, hogy törődjön a saját dolgával, miközben Ramona egyértelműen túllépi Sonja Morgan határait?

És mit szólnál ahhoz, hogy Ramona kitartott Aviva mellett, miután Drescher „white trash”-nek nevezte; az utolsó évadban a RHONY-n. Ramona milyen gyorsan felejt. Ramona lemaradt Heather bulijáról, mert Avivát nem hívták meg. Singer milyen gyorsan elfelejti pszichonak nevezni Avivát! Így amikor Kristen felhívja Ramonát, amiért nem jelent meg egy bulin, amelyről korábban azt mondta, hogy részt vesz, Singer megőrül Kristentől. El tudod képzelni, ha Ramona bulit rendez, és Kristen nem jelent meg, mert megsértették, a Háziasszonyok egy másik sztárját nem kérték fel? Ramon Singer elveszítené a szemgolyóit! Hová megy a New York-i Igazi Háziasszonyok, Ramona Singer ezzel az álszent viselkedéssel? Ramona Singer megmutatja a RHONY-n, hogy nincs modora, nincs tapintata és nincs osztályzata. Singer úgy viselkedik, mint egy gyerek, de amikor felszólítják a viselkedésére, visszafordítja a beszélgetést valakire vagy valami másra, hogy elvegye róla a meleget. Az énekesnő beavatkozik Sonja dolgába, amikor Sonja fiataljai az egyik egyetlen dolog az életben, amelyek Sonját manapság boldoggá teszik. Ramona azt állítja, hogy szereti a Housewives BFF-jét, de bármikor bárkinek pletykál pénzügyi problémáiról, leállítja Sonja vállalkozásait, és most szabotálja szerelmi életét.

Az Singer stingernek el kell zúgnia New York-i háziasszonyainktól! Azon kívül, hogy Ramona úgy viselkedik, mint egy totális marha, RHONY nem tud minden epizódot teljesíteni. Nevetségesek az olyan sztorik, mint Carole, aki felfrissíti a lakását úgy, hogy kiveszi a konyháját?! Amikor Carole azt mondta a gyóntatásában, hogy a New York-i nők nem használják a konyhájukat, majdnem leestem a székről. New Yorkban élek, és minden nap használom a konyhámat. Bár nem vagyok a New York-i Igazi Háziasszonyok gazdag sztárja, akkor is megfőzném magamnak az ételt, ha Sonja Morgannel lógnék az Upper East Side-on. Nos, ez unalmas volt, szóval térjünk vissza Ramona Singerhez és új ellenségéhez, Kristen Taekmanhez, valamint a fokozódó viszályukhoz, amitől a RHONY valószínűleg ízletes lesz. Ramona pedig felbecsülhetetlen értékű volt, hogy váltakozó áramot vásároljon Heather házába! Ám a nevetséges mini dráma összeomlása az erdőben megőrült Ramonától. Kezdem tisztelni az újonc és a rajongók kedvence, Kristen Taekman iránt. Taekman is az ész hangja volt, amikor nem tudta elhinni, hogy a háziasszonyok nem használták a fürdő gyönyörű létesítményeit a múlt héten. Csak lógtak és ittak, miközben bármely más nő teljesen belehal, ha az előkelő fürdőben tartózkodhat anyagi korlátok nélkül.

Ember, kapok egy 30 perces masszázst, és úgy érzem, mintha ez lenne az utolsó napom a földön! Örülök, hogy Taekman nem olyan elkényeztetett és nem értékelhető, mint a többi háziasszony. Folyamatosan kiáltja Ramonát, és nem hagyja, hogy megússza, hogy kölyökként viselkedjen. Egysorosai is elég szórakoztatóak.

'Sonja az egyetlen ember, akit ismerek, aki mesésen ki tudja játszani a csődöt' - mondta Kristen Taekman, utalva Sonja mély anyagi gondjaira, miközben Morgannek nem okoz gondot eltalálni a 7 nőt befogadó, pimasz szalonban.

Taekman egy újabb csínyt vet a gyóntatófüzetében, miután Ramona rádobta Pinot-ját Kristenre, mondván: „Megtanítom a gyerekeimet, hogy ne üssenek, ne dobjanak. Ramonának hiányzott ez a 65 évvel ezelőtti feljegyzés?

– Folyton nyomul. Nem fogadom el a csalit. Azt hiszem, még jobban irritálja, hogy nem izgulok vissza érte. Nyugodt és racionális módon bánok vele, és egyre inkább az az érzésem, hogy ez új neki. Nem menő, hogy bármit is odadobjak senkinek” – írja Kristen a show utáni blogjában.

Kristen szlogenje: „Nem én vagyok a legélesebb szerszám a fészerben... de csinos vagyok” nem ad igazat az újonc háziasszonynak. A „szerszáma” élesebb, mint Ramona, Sonja és Aviva unalmas hangszerei együttvéve.

Kinek az oldalán állsz? Kristen vagy Ramona?