A Netflix 'Sweet Home 2'-jének szereplőiről szóló pletykák nyomán Oh Jung Se állítólag tárgyalásokat folytat arról, hogy csatlakozzon az egyik főszereplőnek.

A JTBC News által idézett exkluzív riportban a „Rendben van, hogy nincs rendben” sztár szerepelhet a várva várt folytatás hivatalos szereplőjeként.

Will' Sweet Home 2' Szereplők Oh Jung Se?

oh jung se(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

A drámaállomás tisztviselője elárulta a médiának, hogy a második évad új karaktereket üdvözöl, köztük a Baeksang Arts győztesét.Sőt, a képviselő azzal is ugratta a rajongókat, hogy a produkciót az év első felében kezdik forgatni.

A pletykák szerint a szereplőgárda között Oj Jung Se szerepét nem hozták nyilvánosságra.

Ügynökségét illetően Prain TPC megjegyezte, hogy 'semmi sem dőlt el' a színész 'Sweet Home 2'-ben való szereplésével kapcsolatban.

A 2020 decemberében kiadott, a „Nap leszármazottai” és a „Goblin” rendező, Lee Eung Bok által irányított Netflix-sorozat a Green Home nevű apartmankomplexumban rekedt bérlők történetét követi nyomon.

(Fotó: Netflix Korea)

Az ismeretlen lények okozta káosz tetőpontján az emberek a Szöulban zajló természetfeletti jelenség ellenére a túlélésért küzdöttek.

Az első évadban Song Kang, Lee Do Hyun, Go Min Si, Lee Si Yang, Lee Jin Wook és mások szerepeltek a szereplők között.

Sajnos csak kevesen vállalják újra szerepüket a második évadban; ide tartozik Lee Si Young és Park Gyu Young, aki Seo Yi Kyung tűzoltó szerepét vállalta, valamint a 20 éves Yoon Ji Su basszusgitáros.

Másrészt, miután a pletykák szerint Song Kang nem kerül be a várva várt folytatásba, a rajongók csalódottságukat fejezték ki a közösségi médiában, és a #SongKang lett a felkapott téma.

Szerencsére hetekkel a hír kirobbanása után a 'Navillera' sztárja tárgyalásokat folytat Cha Hyun Soo szerepének újrajátszásáról.

Ami Song Kang ügynökségét, a Namoo Actors-t illeti, a kiadó megerősítette, hogy megkapták az ajánlatot a Sweet Home 2-ben való szereplésre, de még semmi sem döntött.

Song Kang(Fotó: Song Kang hivatalos Instagram)

'Igaz, hogy tárgyalunk róla, de még semmit sem erősítettek meg' - mondta az ügynökség.

Érdekes módon a „Devertheless” sztár és Oh Jung Se nem az egyetlen színész, akiről a pletykák szerint csatlakozni fognak a szereplőgárdához.

HA ELMARADTA: „Rendben van, ha nem jó” szereplők frissítése 2021: Ismerje meg Kim Soo Hyun, Oh Jung Se és mások közelgő projektjeit.

A pletykák szerint a B1A4 Jinyoung csatlakozik a „Sweet Home 2” szereplőgárdájához

2021 decemberében több kiadó jelezte, hogy a B1A4 Jinyoung csatlakozik a „Sweet Home 2” szereplőgárdájához.

Akkoriban a Sports Chosun arra hivatkozott, hogy a „Rendőregyetem” sztárja az egyik főszereplőnek számít; karakterét azonban még meg kell erősíteni.

Ügynöksége, a BB Entertainment azonban megerősítette, hogy személyes ismeretségén keresztül találkozott a „Sweet Home” rendezőjével, de a döntés még mindig a levegőben van.

Bár még mindig nem tudni, hogy Oh Jung Se igent mond-e az ajánlatra, a díjnyertes színész jelenleg Wang Joon Hyukként szerepel a TV Chosun Kdrama „Bácsi” című filmjében, és a „The Good Detective 2” című filmben is szerepel.

OLVASS TOVÁBB: A B1A4 Jinyoung valószínűleg csatlakozik Song Kanghoz a Sweet Home 2-ben

A cikk tulajdonosa a KDramastars

Írta: Geca Wills