Gong Hyo Jin színésznő várva várt visszatérése 2021 második felében végre megtörténik, mert várhatóan saját szórakoztató műsora lesz.

Gong Hyo Jin megerősítette, hogy egy új varieté show főszereplője lesz

A K-média, a Star News augusztus 31-i értesülései szerint a „Jealousy Incarnate” színésznő megerősítette, hogy megjelenik a KBS hamarosan megjelenő „Gong Gong Land” szórakoztató műsorában. A tervek szerint 2021 második felében jelenik meg. Koreai hírességek és a valós pár, Lee Chun Hee és Jeon Hye Jin is csatlakozik Gong Hyo Jinhez a show-ban.

Gong Hyo Jin(Fotó: Management Soop Instagramja)

A „Gong Gong Land” egy tévéműsor, amelyet a KBS készített, hogy felkeltse a közvélemény érdeklődését a környezetünkben felmerülő problémákkal kapcsolatban. A szén-dioxid-kibocsátás közelmúltbeli globális problémájával fog foglalkozni. Ez azt is jelenti, hogy a szabadban kerül sor a szén-dioxid-csökkentés közvetlen gyakorlására.Gong Hyo Jin(Fotó: Management Soop Instagramja)

Ráadásul a „When the Camellia Blooms” színésznőről azt mondják, hogy aktívan forgatja a programot, miközben információkat keres a műsorban megosztandó történetekről. Majdnem több éves kihagyás után ez lesz az első varietéja. A műsor gyártása várhatóan szeptemberben kezdődik.

Gong Hyo Jin(Fotó: Management Soop Instagramja)

Mivel a „Gong Gong Land” Gong Hyo Jin visszatérését jelzi a képernyőn, a rajongók azt várják, hogy új oldalát láthassák meg, ugyanis ez az első alkalom, hogy a színésznő nem lép fel a kamera előtt.

Az év elején Gong Hyo Jin szerepelt a tvN House on Wheels című műsorában, ahol újra találkozott a veterán színésszel és az „Rendben van, ez a szerelem” korábbi társsztárjával, Sung Dong Il-lel.

HA HIÁNYOLTÁL: „Rendben van, ez a szerelem” szereplők frissítése 2021: Jo In Sung új filmmel tér vissza + Lee Kwang Soo támogatást nyújt az EXO D.O-hoz az első szóló minialbumához

Gong Hyo Jin esetleg egy Netflix sorozaton fog dolgozni Válság asszonya

Eközben 2021 februárjában a „The Master's Sun” sztárja egy új drámaprojekten dolgozik. A jelentés szerint Ilgan Sports , Gong Hyo Jin ajánlatot kapott a Woman of Crisis című sorozat vezetésére, ahol eljátszhatja Kim Ma Ri forgatókönyvíró szerepét, aki makjang drámákból ismert.

Gong Hyo Jin(Fotó: Management Soop Instagramja)

A hírre reagálva Gong Hyo Jin ügynöksége, a Management Soop megerősítette, hogy a „The Greatest Love” színésznője pozitívan mérlegeli a közelgő Netflix-sorozat drámaajánlatát.

2021 augusztusáig még nincs további információ arról, hogy Gong Hyo Jin végrehajtja-e a projektet.

AKÁR EZ IS TETSZHET: Gong Hyo Jin kapcsolati állapot 2021: „A romantikus vígjátékok királynője” az egyedüllétről beszél

Ön is izgatott Gong Hyo Jin visszatérése miatt? Oszd meg velünk gondolataidat kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.