A KBS2 új, romantikus vígjáték-drámasorozata, a „Rendőregyetem” megosztotta f(x) Krystalját, a B1A4-es Jinyoungot és Cha Tae Hyun mulatságos és soha nem látott oldalát az új dráma teaserben.

Rendőregyetem(Fotó: KBS Drama hivatalos Instagram)

Rendőregyetem Teaser: Krystal, Jinyoung és Cha Tae Hyun vidám és valósághű oldala az új drámában

A Rendőregyetem című új dráma az Országos Rendőregyetem hallgatóinak és oktatóinak történeteit járja körül.

A káosz és a lehetséges romantika kivirágzik, miután Yoo Dong Man professzor és nyomozó (akit Cha Tae Hyun alakít) találkozik két hihetetlenül ígéretes diákkal, Kang Seon Ho-val (akit Jinyoung alakít), egy hackerrel, aki arról álmodik, hogy rendőr lesz, miután meglátta élete szerelmét. Oh Kang Hee (Krystal), egy judo lány, aki kitartóan eléri célját és rendőr lesz

(Fotó: KBS Official SNS)

Együtt, kéz a kézben dolgoznak egy közös nyomozásban, miközben tisztázzák egyéni nézeteltéréseiket.

A korábbi előzetesekben és állóképekben, amelyeket a KBS2 adott ki, három színészt többnyire szigorú, feszült és durva karakterként ábrázoltak.

A KBS2 azonban egy új drámában új bepillantást osztott Oh Kang Hee (Krystal), Kang Seon Ho (Jiyoung) és Yoo Dong Man (Cha Tae Hyun) életébe.

(Fotó: KBS Official SNS)

Az új Rendőregyetem A teaser a karakterek másik oldalát mutatta meg, akik szabadabbak, lazábbak és vidámabbak.Pályakezdő rendőrhallgatók karrierreklámjaként mutatják be, egyetemre való felvételre ösztönözve a nézőket.

A teaser azzal kezdődik, hogy Kang Seon Ho kijelenti, hogy mindig kiáll az igazságosság mellett.Az előzetesben a diákok valósághű mindennapi életét mutatták be, a kiképzéstől a rendőrtisztté váláson át a diákok késő esti nassolásáig és kisurranásig.

Ban,-ben Rendőregyetem előzetesben az akadémiát az „igazságszolgáltatás szülőhelyeként” írják le, ahol az ország és honfitársai minden helyzetben az első helyen állnak.

Kang Seon Ho hűséges, egyszerű gondolkodású ember. A következő jelenetben ábrázolták, amikor őt és barátait rajtakapják, amint kiosonnak enni néhány késő esti harapnivalót.

(Fotó: KBS Official SNS)

Egy hatalmas rendőr küldetését követve vesz egyet a csapatba, és kiáll mellettük. A narrátor így folytatja: „Bármelyik pillanatban megőrizzük becsületünket”.

Miközben a diákok folytatják a napjukat, az egyik professzor figyelmeztette őket, hogy a „Rendőregyetemen” olyannyira megtapasztalják a poklot, hogy minden másodpercben anyjuk segítségét fogják hívni.

A professzor csak egy megoldást kínált: „Tűrd ki”.

(Fotó: KBS Drama)

A reklám az iskola szervezeteit és klubjait is reklámozza, ahol egy diák lélegzetvisszafojtva viccelődik: 'A halál sokkal jobb ennél.'

Az iskolai hirdetésben az egyetemi könyvtár is szerepelt. A könyvtár a tanulás helye, de Kang Seon Ho és Oh Kang Hee kihasználják, amikor virágzó romantikájukat „tanulás” közben ültetik el.

Crystal Jung benne(Fotó: KBS Official SNS)

A következő jelenetben a Rendőregyetem kedvcsináló, Kang Seon Ho büszkén kijelenti, hogy gondoskodni fog arról, hogy bejusson az egyetemre, bármi történjék is.

– Az egyetem, ahová szeretnék menni, a rendőregyetem.

A narrátor így folytatja: „Minden itt kezdődik, a rendőregyetemen”.

– Az egyetem, ahová menni szeretnék: a rendőregyetem.

Cha Tae Hyun Yoo Dong Man szerepében a Rendőregyetemen(Fotó: KBS Official SNS)

A kedvcsináló végén a nézők felvont szemöldöke Yoo Dong Man professzor arra utal, hogy az iskolában mindenhol baj van. Titokban azt mondja: 'Azt hiszem, valamit ki kell vizsgálni a rendőregyetemen.'

A nézők és a rajongók várakozása megnőtt, miután megnézték a vidáman izgalmas új dráma előzetest.

Rendőregyetem A premier dátuma és a gyártás

A drámát Yoo Kwan Mo filmrendező irányítja, a forgatókönyvíró pedig Min Jung.

(Fotó: KBS Drama)

Az „Egy úri méltóság” színésze, Lee Jong Hyuk, a B.A.P. Yoo Youngjae, a Vincenzo színésze, Seo Ye Hwa és a „Gazdag család fia” színésznő, Hong Soo Hyun is feltűnik a drámasorozatban.

A „Rendőregyetem” premierje augusztus 9-én, 21:30-kor. KST.

Nézze meg Krystal, Jinyoung és Cha Tae Hyun vidám oldalát itt :

Kövesse a KDramastars oldalt további Kdrama, KMovie és hírességekkel kapcsolatos hírekért!


A cikk tulajdonosa a KDramastars.
Írta: Elijah Mully.