A KBS2 nagykorú romantikus vígjátéka, a „Rendőregyetem” végre bemutatta a várva várt tizedik epizódját.

Korábban a nézők új csúcsra kerültek, miután kiderült, hogy Go Deok Bae (Shin Seung Hwan), az egyetem melletti Gossi Beer pub tulajdonosa áll az illegális szerencsejáték-oldal mögött.

Emiatt Yoo Dong Man (Cha Tae Hyun) felmondott, hogy elkapja az ötletgazdát, hátrahagyva tanítványait és kollégáit.

„Rendőregyetem” 10. rész: Kang Seon Ho, Oh Kang Hee, Jo Joon Wook és No Beom Tae nyomozásba kezd

Emlékezzünk vissza, Yoo Dong Man felmondása előtti éjszakán az illegális tranzakciókhoz használt írótelefon megriasztotta Kang Seon Ho-t (Jiyoung).

Ezután az éjszakát azzal töltötte, hogy nyomon kövesse a tettes helyét, de teljesen összetört, amikor nyomozótársa otthagyta.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A KBS Drama (@kbsdrama) által megosztott bejegyzés

Emiatt Oh Kang Hee (Krystal), Jo Joon Wook (Yoo Youngjae) és No Beom Tae (Lee Dal) megalakítja a KIU-t vagy Kang Seon Ho nyomozóegységét, hogy elkapják az illegális szerencsejátékost, és megkeressék szeretett professzorukat. A kvartett ezután Changrinba ment, ahol többnyire illegális tranzakciókat bonyolítottak le, hogy megkeressék a bűnözőt. Érdekes módon Joon Wook és Beom Tae összefutottak megbízható kocsmatulajdonosukkal, aki a leghidegebb sört szolgálja fel nekik, Professor Go-val.

No Beom Tae kiráz a hideg, Kang Seon Ho megtalálja Yoo Dong Mant

Míg Seon Ho és Kang Hee szorgalmasan keresték professzorukat, a másik kettő körbe-körbe járkált, és olyan tippeket és nyomokat keresve, amelyek elvezetnék őket a bűnözőhöz. Azonban ketten összeakadtak megbízható kocsmatulajdonosukkal, Go Deok Bae-vel. A kocsmatulajdonos láthatóan sokkos állapotban megmerevedett.Meglepő módon Beom Tae könnyedén felmérte a helyzetet. Go Deok Bae gyanús felállásával és rendkívül szokatlan táskájával arra a következtetésre jutott, hogy ő és Joon Wook meglátogatják egy barátjukat, teljesen leplezve valódi szándékukat.

Amikor mindketten visszamentek az autójukhoz, Seon Ho már a professzorukkal volt, aki őrjöngött, miután ők négyen az életüket kockáztatták a bűnöző keresésében. Kang Seon Ho és Yoo Dong Man ezután tüzes pillantásokat és erős szavakat váltottak egymással, de leginkább Seon Ho, aki neheztelt a búcsú nélkül elhagyó professzorra.

Dong Man, akit meghatott tanítványa és partnere őszintesége, bevallotta, mi áll a hirtelen felmondása mögött. A mindig makacs Seon Ho sértődötten utasította el az okát, és elmondta neki, milyen sokat jelent számára a kapcsolatuk. Emiatt ketten tisztázták a levegőt és a félreértésüket.

Kwon Hyuk Pil és Choi Hee Soo aggódik barátjukért, Yoo Dong Manért

A négy fiatal diákon kívül még kettő volt, aki egyértelműen törődött a professzorral. Hirtelen eltűnése Kwon Hyuk Pil jogászprofesszort és Choi Hee Soo judoprofesszort is aggodalomra késztette. Szerencsére annak a vendégháznak a tulajdonosa, ahol Dong Man jelenleg lakik, felhívta őket. Hyuk Pil és Hee Soo professzorok a helyszínre sietek, de örömmel fogadták őket a nyomozati készletek, tervrajzok és a Go Deok Bae letartóztatására vonatkozó részletes tervek.

(Fotó: KBS)

Ennek ellenére sokkos állapotban Hee Soo úgy döntött, hogy csatlakozik a nyomozáshoz, hogy megvédje a hallgatókat és az egyetemet. Hyuk Pil először határozottan nem értett egyet a tervvel. De a Dong Manba vetett bizalma és a tanítványai védelmével kapcsolatos felelősség miatt végül előkerült.

A csapat konkrét tervet dolgoz ki, hogy elkapja Go professzort

Dong Man, Hyuk Pil és Hee Soo professzorok szárnyai alá vették a gólyahallgatókat, Seon Ho-t, Kang Hee-t, Joon Wook-ot és Beom Tae-t. A csapat konkrét és szilárd tervet dolgozott ki, amelyben mindannyian részt vettek, hogy elkapják Go Deok Bae-t.

(Fotó: KBS)

Bird és Yoon végre ismét feltűnt a drámában, miután ketten összefogtak az illegális szerencsejáték-oldal feltörésében. Amíg Seon Ho a programjait készítette elő, őszinte beszélgetésbe keveredtek, amelyben felidézték a múltat, és azt, hogy Dong Man hogyan inspirálta Seon Ho-t, hogy jobb egyéniséggé váljon, aki méltó egy második esélyre. Másrészt, Kang Hee meglátogatta édesanyját, Oh Jeong Ja-t (Kim Young Sun) a börtönben, a judo professzora, Hee Soo kíséretében.

(Fotó: KBS)

Különbségeik ellenére Kang Hee édesanyja teljes szívből együttműködött vele. Emiatt Kang Hee, bár próbálta tagadni, a maga kis módján érezte anyja szeretetét. Több mint eltökélt szándéka volt, hogy elkapja a tettest, aki olyasmiért vádolta meg az anyját, amit nem tett. Kang Hee egyetlen vágya, hogy remekül végezzen a rendőregyetemen, miközben édesanyja mellette van. Végül Hyuk Pil professzor Joon Wookkal és Beom Tae-vel együtt felkereste azt a helyet, ahová Go Deok Bae járt aznap.

A trió rájött, hogy a kocsmatulajdonos külföldre szeretne menekülni, ami megnehezítette a dolgukat. De mivel a csapatmunka és az együttműködés a siker kulcsa, az egész egység sokkal jobban fel volt feszítve a terv végrehajtására.

Yoo Dong Man végre elismeri Choi Hee Soo romantikus érzéseit

Az előző epizódokban Choi Hee Soo megmutatta romantikus vonzalmát és érzelmeit a nyomozó iránt, amit minden alkalommal elkerültek. Ám a legutóbbi epizódban, ahol közösen operálnak, Yoo Dong Man végre elismerte a kolléga érzéseit.

(Fotó: KBS)

Miközben a Go Deok Bae elkapására vonatkozó terveikről beszéltek, és egyúttal megvédték diákjaikat, Hee Soo rámosolygott, miközben ismét randevúzni kérte. A feszült és hideg nyomozó meg sem mozdult, és biztosította róla, hogy miután elkapják a tettest, mindketten megteszik a beígért utat, és elmennek egy romantikus randevúra.

Yoo Dong Man és Kang Seon Ho kiváló csapatmunkát mutat, és végül letartóztatja a bűnözőt

Annak ellenére, hogy az online szerencsejátékosok helyet változtattak, hogy átverjék a rendőrséget, Yoon hacker, aki Seon Ho alteregója, sikeresen felkutatta őket.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A KBS Drama (@kbsdrama) által megosztott bejegyzés

Dong Man és Seon Ho gyorsan áthelyezték a bűnözőket, ahol végül időtlen idők óta legkeresettebb bűnözővel néztek szembe.

(Fotó: KBS)

Go Deok Bae megdöbbent. A két partner ezután összeveszett a tettessel, aki igyekezett elszabadulni tőlük.

De mint a filmekben, a jó mindig legyőzi a rosszat. Amint Hyuk Pil és Hee Soo professzorok együtt jöttek Kang Hee-vel, Joon Wookkal és Beom Tae-vel, a rendőrség is megérkezett a tetthelyre.

Minden kemény munkájuk és erőfeszítésük meghozta gyümölcsét, amikor végre megbéklyózták az illegális online szerencsejátékosok ötletgazdáját, Go Deok Bae-t.

HA HIÁNYOLTÁL: „Rendőregyetem” 9. rész: Jinyoung és Krystal végre bevallják egymást + Cha Tae Hyun lemond

Kövesse a KDramastars oldalt további Kdrama, KMovie és hírességekkel kapcsolatos hírekért!


A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Elijah Mully.