A közelgő tvN-dráma, a „Twenty Again” társadalmi kommentárt ad több olyan kérdéshez, amelyek az elmúlt évszázadban sújtották a nőket. Choi Ji Woo Ha No Ra-t, egy 38 éves háziasszonyt alakítja, aki egykor feltörekvő táncosnő volt. Álmai a színpadra kerülésről összeomlottak egy nem tervezett terhesség miatt, 19 évesen. Ez egy olyan történet, amelyhez sok női K-Dráma néző tud kötődni.

No Ra feleségül veszi Kim Woo Chul-t (Choi Won Young), aki tovább folytatja karrierjét, majd később egyetemi tanár lesz. Míg Woo Chul továbbra is remekelt a munkahelyén, No Ra otthon maradt, mint háziasszony, és két gyerekről gondoskodott. Mivel gyermekei fiatalon születtek, lehetősége nyílik arra, hogy visszatérjen az egyetemre.

A 'Twenty Again' előzetesei humoros képet adnak azokról a súlyos konfliktusokról, amelyekkel azoknak a nőknek kell szembesülniük, akik megpróbálnak visszatérni a kollégium birodalmába és a munkahelyre, miután évekig otthon maradtak.20 éves fiát, Kim Min Soo-t (Kim Min Jae) zavarba hozza édesanyja ügyetlensége és az a próbálkozásai, hogy menőnek tűnjenek. Vele és barátnőjével, Oh Hye Mi-vel (A Pink's Son Na Eun) osztozik az órákon.

Míg férje tanár a főiskolán, No Ra az akadémia ismeretlen birodalmában járkál, és tiszteletet keres osztálytársaitól és oktatóitól. Útját tovább bonyolítja tizenéves szerelme, Cha Hyun Suk (Lee Sang Yoon), aki egyben professzor is az iskolában. Múltbeli szerelme beépülése érdekes dinamikát kölcsönöz, különösen, ha No Ra haragot táplál férje iránt.

A „Twenty Again” nagy lehetőségeket rejt magában, mint dráma a tvN-n, egy olyan kábelhálózaton, amely nem habozott megközelíteni az érzékeny témákat. Míg az olyan drámák, mint az „Angry Mom” egy olyan anya lehetetlenségeit feszegetik, aki megpróbál beolvadni a középiskolába, a „Twenty Again” bebizonyíthatja, hogy a házigazdáknak soha nem késő megvalósítani álmaikat, hogy egyetemi diplomát szerezzenek.

A „Twenty Again” premierje augusztus 28-án lesz. A sorozat péntekenként és szombatonként 20:30-kor kerül adásba. A KST időrést jelenleg az 'Oh My Ghost' foglalja el.

---------------------------

Az íróról: Adrienne Stanley a Kiltandkeeley közreműködő szerkesztője. A KpopStarz, az MTV Iggy, a Viki és a CJ Entertainment KCON blogjának közreműködő írója is. Szenvedélyei közé tartozik a K-pop és az ázsiai dráma szerelme. Amikor nem ír, a Twitteren lóg (@retrogirladdy).