'Királynő virága' Kim Mi Sook azt mondja Kim Sung Ryungnak: 'Leleplezem az anyád és Lee Sung Kyung kapcsolatát.'

Ebben a drámában Kim Sung Ryun karaktere egy szegény domboldali faluban nő fel. A sikerre törekszik, és ahelyett, hogy elfogadná egyedülálló anya életét, úgy dönt, elhagyja lányát, és az Egyesült Államokba költözik, miután személyesen csődbe megy, és kénytelen visszatérni Koreába. Lee Jong Hyukhoz, egy chaebolhoz házasodó dráma egy nő ambiciózus hatalmi harcáról szól chaebol férjével.

A „Királynő virágában” Kim Mi Sook válást kért Kim Sung Ryungtól.A 47-enthaz MBC hétvégi drámájának, a „Királynő virága” epizódjának (forgatókönyve Park Hyun Joo, rendező: Kim Man Shik) augusztus 22-én került adásba.nd, Hee Ra (Kim Mi Sook) szögletre lökte Lena Jungot (Kim Sung Ryung).

He Ra beszélt Lena édesanyjának egykori bűneiről, és azt mondta, hogy ha nem válik el, akkor ezt a hírt terjeszti a világba. Erre Lena hátrált, és megkérdezte, hogy ez miként kapcsolódik hozzájuk, mintha asszociációjuk szerint bűnös lenne.

Hee Ra egy cseppet sem számolt be a költségvetésből. Azt mondta, ad egy kis időt a dokumentum aláírására. Ha nem, akkor leleplezné anyja és Lee Sol kapcsolatát. Ezzel súlyos feszültséget okozott.