A Playboy játéktársa, Kendra Wilkinson úgy tűnik, ismét kételkedik Hank Baskettben. -tól származó jelentés szerint Hollywood Take A hangfelvételek és a hazugságvizsgáló tesztek alátámasztják az NFL-sztár és egy Ava London nevű transzszexuális modell közötti állítólagos csalási botrányt.

Hank Baskett és Ava London állítólagos hangfelvételei eljutottak a Playboy Playmate Kendra Wilkinsonhoz. Az egyik hangfelvételen a sportoló állítólag azt mondta a transznemű modellnek: 'Csak meg akartam erősíteni, hogy nem mondtál semmit.'

Állítólag az egyik kazettán egy férfi azt mondta Ava Londonnak: „Két héttel Kendra teherbe esése előtt azt mondták, hogy összekötöttem… Utálom kimondani, mert soha nem mondanám ki ezt a szót, de azt mondták, hogy összekötöttem egy tranny.Az említett hangfelvételek Hank Baskett Ava Londonnal 'tárgyalását' állítólag arra késztették a Playboy játszótársát, Kendra Wilkinsont, hogy újragondolja, valóban ki akar-e békülni férjével.

A szalagok megjelenése előtt a valóságsztár még egy hazugságvizsgáló teszten is nevetett, amely állítólag Ava London állításait támasztotta alá.

'Nos, tudom, hogy ez a személy átment egy hazugságvizsgálón, és vannak képei és egyebek, úgyhogy ezeket a dolgokat meg kell vizsgálnom, és megpróbálnom kitalálni' - mondta Kendra Wilkinson Playboy-játéktárs.

De azt állítja, hogy a YouTube-on felvette és üzenetet küldött neki. Ezt nem hiszem el. Ez akkora hazugság. Nagyon sok lyuk van a történetben” – mutatott rá a reality-sztár.

Megkérdezte: „Ki végezte ezt a poligráfos tesztet? Úgy hallottam, az illető nincs is bejegyezve.

Egy korábbi jelentés szerint Hollywoodi élet Hank Baskett be akarja bizonyítani elkötelezettségét, miután megvádolták feleségével, akivel két gyermeke van, megcsalta.

Egy bennfentes azt mondta a hírlapnak: 'Hank mindent megtesz, hogy megmentse Kendrával kötött házasságát, és az egyik módja annak, hogy kifejezze elkötelezettségét, ha megújítja esküvői fogadalmát.'

Hank Baskett állítólag 'szertartást akar tartani és az egészet'. A forrás hozzátette: 'Meg akarja újítani házassági fogadalmát Kendrával, és újra akarja kezdeni.'

A forrás szerint a Playboy Playmate, Kendra Wilkinson és Hank Baskett esetleg idén újévben megújíthatja fogadalmát. – Ideális esetben ez egy ünnepi esküvő vagy egy szilveszteri szertartás lenne.

„(Ez lehet egy módja annak, hogy 2015-öt újrakezdjük” – mondta a bennfentes Hollywoodi élet .