A Pittsburgh Penguins a Columbus Blue Jackets ellen játszik. Nézze meg INGYENESEN: NHL PLAYOFF élő közvetítés, online NHL Hockey a Nationwide Arénából 19:00 ET-kor. Nézze meg Sidney Crosbyt ma este.

A Stanley Kupa rájátszásában, amikor a csapatok feladták a kétgólos előnyt, a Penguins védője, Rob Scuderi szerint ideje önzővé válni.

Arra a kérdésre, hogy csapata miként megy be a szerda esti 4. meccsre, Scuderi azt mondta: 'Legyünk kapzsiak.'A Penguins 2-1-re vezet az első körben, a legjobb a hét közül a kiesésben, amelyben a csapat minden meccsen 3-1-re vezetett – és még mindig veszített.

A Pittsburgh a 2. meccsen, a Blue Jackets az 1. és a 3. meccsen sikerült, beleértve a fájdalmas, 4-3-as hazai vereséget hétfőn este.

'Megmondom, a következő meccsen biztosan vezetnék 3-1-re' - mondta kuncogva a Columbus védője, Jack Johnson.

Akárcsak a Penguins 4-3-as győzelme hétfő este – eddig minden meccs 4-3-as eredménnyel zárult –, a Nationwide Arénában több mint 19 000 fős hangos közönség várható. .

A Penguins szupersztárja, Sidney Crosbyés Evgeni Malkin -- még nem szerzett gólt az első három meccsen.

Crosby az utolsó hét rájátszásbeli meccsén, Malkin az utolsó hat meccsén nem szerzett gólt.

Dan Bylsma edző szerint a háló betörése és a lepattanók keresése a legjobb módja annak, hogy kijussunk a gólszárazságból.

'Nem hiszem, hogy számíthatunk arra, hogy könnyű gól lesz' - mondta. – Piszkos és csúnya lesz, és onnan kell elhoznunk őket.

Az egyik oka annak, hogy Crosby négy gólpasszra korlátozódott, a Columbus keményfejű támadója, Brandon Dubinsky. Csodálatos volt abban, hogy nemcsak az alapszakasz során az NHL-ben legjobb 104 pontot szerző Crosbyt segítette megszorítani, hanem négy saját gólpasszt is adott.

Kétségtelen, hogy ő volt a felkapott Blue Jackets érzelmi vezére, öt év után először szerepelt a rájátszásban, és csak a második a franchise 13 szezonja során.

A játékot élőben közvetítjük online a gofirstrowus.eu/sport/ice- oldalon. jégkorong .html