A Pitch Perfect 2 rendezője még több Fat Amy pillanatra utalt, amikor Barden Bellas visszatér.

Alapján International Business Times , a CinemaCon 2015 nyitóestjén Last Vegasban, a „Pitch Perfect 2” rendezője, Elizabeth Banks bemutatta a „Pitch Perfect 2” mozifilmes debütálását a film vetítése előtt.

'Nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetek', és hozzátette, hogy 'izgalmas volt a Universal támogatásától' - mondta az éhezők viadala 41 éves sztárja.A színésznő, a producer és az új rendező utalt rá, hogy az ausztrál színésznő, Rebel Wilson, akit Fat Amyként ismernek a filmben, ugyanazt a karaktert fogja játszani, mint az első Pitch Perfect-ben.

– Kövér Amy továbbra is Kövér Amy – jegyezte meg.

Sőt, egy jelentésben Yahoo filmek , Banks tavaly megosztott néhány „Pitch Perfect 2” spoilert.

'A lányok most érettségiznek, Bellasként a végéhez közelednek, és kitalálják, hogyan hagyják el a következőt és egymás barátságának kényelmét, és kitalálják, mit kezdjenek a többivel. az életük.'

Hozzátette, hogy „valódi acapella-csoportokat” alkalmaztak a készülő filmhez, köztük a Filharmonicot, a Penn Masala-t, a Pentatonix-ot és még sok mást.

„Megerősítem, hogy mindegyik benne van a filmben, és csodálatosak. Mindent maguk csinálnak, énekelnek és táncolnak. Minden a hitelességről szól az acapella világban. Nagyon szeretnénk tisztelni ezt, és tisztelni azokat az embereket, akik valóban ezt csinálják, és akiket a film készítése inspirált” – tette hozzá Banks.

Eközben van egy új előzetes, amely Anna Kendricket, Rebel Wilsont és a többi macskát mutatja be, akik visszatérnek, hogy megismételjék szerepüket és versenyezzenek egy nemzetközi acapella versenyért.

Nézze meg az alábbi videót: