Az SBS szerdán/csütörtökén, a Pinocchio című drámában Lee Jong Suk bevallotta kilétét Yoon Kyun Sang-nek.

10-énthepizód az SBS szerda/csütörtöki dráma „Pinocchio” december 11-én adásath(Szkript Park Hye Ryun, rendező Jo Soo Won, IHQ produkció), Choi In Ha (akit Park Shin Hye alakít) bevallotta kilétét Ki Jae Myungnak (akit Yoon Kyun Sang alakít), aki megfenyegette Choi In Ha-t (akit Park alakít). Shin Hye).

Ezen a napon Choi Dahl Po meg akarta állítani Ki Jae Myungot, aki Choi In Ha-t követte. Ki Jae Myung elvonszolta Choi In Ha-t egy elhagyatott helyre, és ki akarta deríteni Song Cha Ok történetének forrását (Jin Kyung alakítja). Ki Jae Myung azt mondta: „Honnan szerzett tudomást erről a történetről korábban? Ez az, amit senki sem tud, ha nem a családunk tagja.Ennek ellenére Choi In Ha makacs volt, és azt mondta: 'Nem tudom megmondani.' Ekkor megjelent Choi Dahl Po és kiszorította Ki Jae Myungot, hogy megvédje Choi In Ha-t. Ki Jae Myung megragadta Choi Dahl Po-t, mintha meg akarná ütni.

Ekkor Choi Dahl Po bevallotta kilétét. Choi Dahl Po azt mondta: „Testvér, kérlek. Én vagyok. Ha Myung vagyok. A testvéred vagyok, Ki Ha Myung.