Ha hinni lehet a bulvárlapoknak, Zayn Malik és Perrie Edwards eljegyzése többször ért véget, mint amennyit a rajongók emlékezni akarnak. Ezúttal a Little Mix énekese tovább szította a találgatásokat, amikor egy Instagram-bejegyzésben lecserélte eljegyzési gyűrűjét egy másik blingre.

Perrie Edwards a közösségi médiájában posztolt egy képet arról, ahogy a vécében vadul néz ki sötét szemhéjfestékben. A kép aláírta: 'A legjobb dolog nőnek lenni... Kiváltság egy kicsit szórakozni!'

– Hol van az eljegyzési gyűrűje? Rendben van, csak kíváncsi vagyok” – jegyezte meg az egyik követője.Egy másik azt mondta: 'A gyűrűd mindig változik wtf.'

Az MTV azonban megjegyezte, hogy Perrie Edwards még mindig azt az eljegyzési gyűrűt viselte, amelyet Zayn Malik adott neki, amikor a múlt héten a felvételi stúdióba tartott.

A hónap elején a Little Mix sztárját is eljegyzési gyűrűje nélkül csattogtatták, miközben egy londoni megbízatást teljesített. De a Daily Mail brit bulvárlap azt mondta, hogy éppen most takarítják, és még mindig nagyon együtt van Zayn Malikkal.

A szóban forgó eljegyzési gyűrű volt a fő téma a közösségi médiában, amikor Perrie Edwards a múlt hónapban posztolt egy fotót az Instagramon sérült kezéről, amelyen az eljegyzési gyűrű is látható, amelyet Zayn Malik adott neki.

Eközben Perrie Edwards fotókat osztott meg Dubai-útjáról, ahol különböző ízű sajtokat kóstolt meg a The Cheesecake Factoryban.

„Gyümölcsös koktéllal a kezében pózolva az X-Faktor győztese ünnepi stílusát egy 90-es évek stílusú dögruhába szegezte, amelyet egy fehér bordás pólón viselt” – mondta a Reveal UK.

'Au naturall volt a tincseivel, lágy hullámokban hordta szőke fürtjeit, amelyeket félig felfelé, félig lefelé 'do'-ban hordott.

Perrie Edwards és Zayn Malik 2013 nyarán eljegyezték egymást.