Patrick Dempsey és felesége, Jill Fink 15 évnyi házasság után válni készülnek.

A TMZ egyik riportjában Jill Fink állítólag beadta a válási papírokat, arra hivatkozva, hogy a Grey's Anatomy sztárjával, Patrick Dempsey-vel kibékíthetetlen ellentétek vannak.

„Fink, akit Laura Wasser disszókirálynő képvisel, közös felügyeleti jogot kér 3 gyerekük, egy 12 éves lány és 7 éves ikerfiúk felett. Házastárs- és gyerektartást is akar” – áll a közleményben.A pletykahíroldal szerint nem volt kötött házasság, ami azt jelenti, hogy Patrick Dempsey 40 millió dolláros birtokát meg kell osztani.

'Még kiderül, hogy békés lesz-e' - mondta egy forrás. – Minden a gyerekekről szól.

1999. július 31-én házasodtak össze. Patrick Dempsey Jill Finktől való válása érinti a gyerekeket, Tallulah Fyfe-et (12), valamint az ikreket, Sullivant és Darbyt (7).

Alapján Radar Online , Patrick Dempsey arról áradozott, hogy feleségül vette Jill Finket.

„A házaséletben az a legjobb, ha középpontosnak érzi magát. Semmi más nem számít annyira, amíg hazajöhetsz és a családoddal lehetsz” – mondta. „Egyedül megteszi a dolgokat, hogy visszatérhessen, és sokkal türelmesebb legyen a gyerekekkel. Autóversenyzésre járok.

A People magazinban megjelent nyilatkozat megerősítette Patrick Dempsey és Jill Fink válását. „Gondos megfontolás és kölcsönös tisztelet mellett döntöttünk úgy, hogy véget vetünk házasságunknak. Elsődleges gondunk továbbra is gyermekeink jóléte, és mélységes hálával kérjük, tartsa tiszteletben családunk magánéletét ebben a nagyon kényes időszakban.

A magazin szerint Patrick Dempsey a floridai Daytona Beachen volt egy versenyen, amikor Jill Fink benyújtotta a válási papírokat. Az időzítés azért volt jelentős, mert McDreamy felesége volt az, aki rákényszerítette férjét a versenyzésre. – Hatása mély volt. Jill csak arra késztet, hogy higgyek az álmaimban – és cselekedjek azok szerint” – mondta akkor a People-nek a 49 éves színész.